Jennifer Lopez a její nejznámější filmy. Který je váš nejoblíbenější

Jennifer Lopez a její nejznámější filmy. Který je váš nejoblíbenější
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
J.Lo, jak se této slavné zpěvačce říká, je proslulá na celém světě nejen zpěvem a pozadím, ale také hereckými výkony. Filmy, ke má hlavní roli, jsou známé a oblíbené, které to jsou a co je spojuje?

Dost z roku 2002

Tento americký thriller jistě vnikl do podvědomí českých diváků. Pojednává o ženě, která se provdá za pohádkově bohatého muže. Ten ji však časem zakáže úplně vše. Z manželství vzejde také dcera, která později bude stát při své matce. Tu manžel začne fyzicky i psychicky týrat. Slim, jak se J. Lo ve filmu jmenuje, chce odejít, není to však jednoduché, jak by se mohlo na první pohled zdát. Manžel ji pronásleduje na každém kroku. S pomocí svého otce, kterého příliš neznala, se naučí bojovat. Spoiler! Film končí tak, že manžela jednoho dne zabije v jeho domě.

Žít po svém z roku 2005

Jen pár let po filmu Dost natáčí J. Lo podobný snímek. V tomto filmu dostane jméno Jean, která žije se svou dcerou u přítele. Ten ji po nějaké době začne fyzicky opakovaně napadat. Jean se rozhodne sebrat všechny své síly a s pomocí přátel odejít. Dojede až ke svému tchánovi, který ji ale nemá příliš v lásce, protože je přesvědčen, že Jean může za nehodu, při které jeho syn zemřel. Vše nakonec dobře dopadá. Jean s dcerou zůstává u svého tchána a nachází zde i lásku v podobě policisty. J. Lo si v tomto filmu zahrála s legendami filmu, jako například s: Morganem Freemanem nebo Robertem Redfordem.

Filmy spojuje zejména upozornění na násilí na ženách, a že mnohdy nemají jiné východisko, než sebrat všechny síly a odejít za novým životem. Zajímavostí je, že zde mezi herci nepanovaly příliš dobré vztahy, neboť režisér chtěl mít násilnické scény autentické a záběry se mnohokrát opakovaly.