Jan Teplý z Ulice slaví dnes narozeniny

Jan Teplý z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete na roli herce Jana Teplého v Ulici? Než vám ji připomeneme, pojďme si říct, že herec Jan Teplý slaví 4. 6. své 46. narozeniny. Jeho postava se v Ulici proslavila mimo jiné tím, že jako jedna z mála postav se do seriálu několikrát vrátila.

Objevil se v ní celkem nedávno, a to v souvislosti s pohřbem Světlany Nyklové. Aktuálně se herec v Ulici už neobjevuje.

Jan Teplý jako Ing. Pavel Miller 

Postava Ing. Pavla Millera patří v Ulici k těm, které se divákům rády připomínají. Do Ulice se vrátil minimálně dvakrát a diváci si museli marně oživovat paměť, koho že to vlastně hrál. Pavel Miller je bezesporu úspěšný muž, který práci a peníze upřednostňuje před mezilidskými vztahy. Na okolí mu moc nesejde, a tak se neštítí využívat všechny kolem.

Musíme však podotknout, že Pavel Miller není padouch jako vyšitý, to vůbec ne. Mezi kladnou a zápornou stránkou stojí přesně uprostřed a o to je jeho postava zajímavější. V Ulici se úplně poprvé objevil v roce 2007 jako šéf rádia Free, které vlastnil Marek Stránský. Ten ho z rádia vyhodil, a tak se musel Miller poohlédnout někde jinde. V té době odjel do Bruselu i se Světlanou, která s ním začala chodit po tom, co jí ztroskotal vztah s Lumírem Nyklem.

Nějakou dobu byli oba tedy v Bruselu. Jejich velkolepý návrat se konal o tři roky později, tedy v roce 2010. V té době se Miller z Bruselu vrací společně se Světlanou, aby oba pomohli Lumírovi Nyklovi vyhrát volby. Ten byl svými kolegy zvolen jako velký favorit na starostu, a proto má velké plány. A kdo jiný by mu měl volby pomoct vyhrát než právě Ing. Pavel Miller, který umí měnit svou barvu jako chameleon? 

Pavel Lumíra nezklamal. Pracuje na maximum a samozřejmě nemá na srdci pouze Lumírovo blaho. Pod rouškou Lumírova vítězství vidí i svůj vlastní prospěch. S čím však nepočítal, bylo to, že ho opustí Světlana, která se s Lumírem znovu velmi sblížila. A tak Millerovi nezbývá nic jiného, než znovu opustit scénu Ulice. V té době snad ani sám herec Jan Teplý netuší, že jeho chvilka v Ulici znovu přijde.

Do Ulice ho znovu přivedla Světlanina tragická smrt 

Jan Teplý se do Ulice vrací v okamžiku, když se dozvěděl o Světlanině tragickém skonu. V tu chvíli jej diváci mohli vidět na jejím pohřbu. Aby také ne, jednu dobu mu byla Světlana velmi blízká, a proto ho její smrt zasáhla. Do Ulice se herec Jan Teplý ale nevrátil sám.

Jan Teplý s kolegy, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Spolu s ním do seriálu znovu zavítala také Světlanina nejlepší kamarádka Ingrid. Ta se na rozdíl od herce Teplého v Ulici zdržela až doteď. Jan Teplý se tedy v Ulici už neobjevuje, ale co vy víte. Možná ho okolnosti znovu donutí k návratu. Ať už to bude jakkoliv, je Jan Teplý jedním z mála herců, kteří se do Ulice vracejí opakovaně. 

Zdroj článku:
  • autorský text