Jan Kopečný ze seriálu ZOO má dnes narozeniny

Jan Kopečný ze seriálu ZOO má dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tento měsíc slaví narozeniny sympatický herec Jan Kopečný. V seriálu ZOO ale příliš oblíbenou postavu nehraje. Víte, koho Jan Kopečný v tomto seriálu představuje? 

Jan Kopečný je nejen vynikající herec, ale také skvělý muzikálový zpěvák. Mnoho lidí by mohlo být překvapeno tím, jakou školu má Jan Kopečný vystudovanou. Kdo by řekl herectví, byl by na omylu. Jan Kopečný je totiž vystudovaný ekonom. Tento herec je nejen velmi talentovaný, ale také sympatický. Jeho role v seriálu ZOO ale mnoha lidem tolik sympatická není. Hraje totiž klasického záporáka.

Tato postava se jmenuje Kamil Ovčík a jedná se o bývalého přítele Viky Janečkové (Eva Burešová). Viky byla spolumajitelkou firmy právě s Kamilem. Jak tomu ale u čistokrevných záporáků bývá, po rozchodu začal Viky dělat ze života peklo. V seriálu ho potkáváme v podstatě od začátku – a ne zrovna v pozitivním světle. Hned v prvních dílech dával jasně najevo, že Viky nedá nic zadarmo. Jejich dějová linka se točí především kolem soudů o firmu, podrazů a lží.

Kamil se pokoušel připravit Viky o všechno a neštítil se použít žádné prostředky. Viky je ale žena statečná a nehodlá se jen tak vzdát. Dokonce i když ji připravil o možnost šít na zakázku, nevzdala se a bojovala dál. A tento jejich boj pokračuje a pokračovat bude i v dalších dílech. Překvapivými spojenci Viky se stanou rodiče Kamila, čímž poměrně výrazně zamíchají kartami. 

Není ale pochyb o tom, že ani Kamil se jen tak nevzdá, a tak můžeme jen čekat, s kým se ještě spojí a jaký nechutný podraz vymyslí. Po prázdninové pauze se máme rozhodně na co těšit. Po celou dobu jsou Viky velkou oporou Danuše Křížová a její syn. Právě on je novou láskou Viky. Aby to ale nebylo příliš jednoduché, Petr miluje Alex. Vymyšlené dvojče Viky. Právě tato zvláštní spojení mohou do seriálu vnést nová dramata a zajímavé scény. V nadcházející sezóně se máme rozhodně na co těšit.

Postavu Kamila Ovčíka jsme si připomněli poměrně do detailu. Kdo je ale jeho představitel Jan Kopečný? Jan Kopečný se narodil 9. 8. 1989 v Českých Budějovicích. Kromě herectví se dlouhou dobu věnuje také zpěvu. Velký úspěch slavil také v oblíbené pěvecké soutěži Superstar. Nyní se věnuje především muzikálu, kde předvádí nejen úžasný zpěv, ale také výborné herecké výkony. Vidět jsme ho mohli například v muzikálech Sněhurka a sedm trpaslíků, kde ztvárnil hlavní roli prince. Velmi oblíbený byl také v roli Romea v muzikálu Romeo a Julie.

Kamil Ovčík tento měsíc slaví krásné 33. narozeniny. A my mu z celého srdce přejeme jen to nejlepší, mnoho zdraví, lásky, štěstí a pracovních úspěchů. Doufáme, že ho budeme potkávat na televizních obrazovkách stále častěji. 

Zdroj článku:
  • Autorský text