Jesse Spencer ze seriálu Dr. House se oženil i přes protikoronavirová nařízení. Takhle to herci dnes sluší

Jesse Spencer ze seriálu Dr. House se oženil i přes protikoronavirová nařízení. Takhle to herci dnes sluší
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by neznal americký televizní seriál Dr. House sice o cynickém, ale velmi dobrém diagnostikovi? Dílo si získalo srdce nejednoho diváka, jemuž učarovalo nemocniční prostředí. To je ostatně vděčné téma, vzpomeňme si třeba na naši Nemocnici na kraji města.

Napínavé příběhy, kdy se řeší zdraví lidí, sledují také životní osudy hlavních hrdinů. Jedním z nich je i Robert Chase v podání Jesse Spencera (41). Jak se v současné době tento herec má?

Lékařem v Dr. Housovi

Někdo se objeví v televizi a ihned zazáří. Jiný se k té záři musí propracovat. Taková je i herecká kariéra Jesse Spencera, australského herce a muzikanta z Melberne. V roce 1994 začal účinkovat v seriálu Neighbours v roli Billyho Kennedyho a vydržel v něm šest let. Později jsme ho mohli vidět v dalších televizních dílech – Herkules, Trosečníci nebo Sestry v Londýně. Větší příležitost však dostal až účinkováním v seriálu Dr. House. Není bez zajímavosti, že Jesse Spencer pochází z lékařské rodiny – lékařem je jeho otec, oba bratři i sestra. Když se nestal lékařem ve skutečnosti, alespoň ho ztvárnil v televizi. A to dost dobře.

 

Jako hasič v Chicago Fire

V současné době můžeme Jesseho Spencera vídat v americkém televizním seriálu Chicago Fire, kde hraje kapitána Matta Caseyho. Jak sám název napovídá, odehrává se v prostředí elitních profesionálních hasičů. Všichni herci museli absolvovat náročný hasičský výcvik, aby se naučili pohybovat ve výstroji, vyprošťovat osoby z vozidel, páčit dveře a řadu dalších dovedností, které před kamerou předvádějí.

Svatba v době covidové

Vloni 27. června se Jesse Spencer oženil se svou dlouholetou přítelkyní, vědkyní ve výzkumu, Kali Woodruffovou, s níž se seznámil v roce 2014. Soukromý obřad se kvůli pandemii nemoci covid-19 odehrál v intimní atmosféře v rodném městě nevěsty Neptune Beach na Floridě.

 

 

Líbí se vám více seriály z prostředí hasičů, nebo lékařů?