Indonéský šlágr dostane hollywoodský remake od režiséra milující exploze – a bude na Netflixu

Indonéský šlágr dostane hollywoodský remake od režiséra milující exploze – a bude na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Hollywoodu se již léta plánuje znovu vydat indonéský akční hit „Zátah: Vykoupení“. A teď se fanoušci tohoto asijského hitu konečně dočkají. Michael Bay převezme režii nového vydání, které se tentokrát bude odehrávat v USA.

Super film hledá remake

„Zátah“ od Garetha Evanse je jedním z nejlepších a nemarkantnějších akčních filmů poslední dekády. A tak se v posledních deseti letech v Hollywoodu znovu a znovu rýsovaly plány na remake. Všechny plány se ale časem vytratily a nějak to nevypadalo na úspěšný konec. Nyní je tu však nový pokus a ten skutečně má největší šanci na realizaci.

Nápad na nový remake přišel od Patricka Hughese, režiséra filmů „Expendables“ a „Zabiják a bodyguard“. Nová verze se odehrává v tzv. Philadelphia Badlands, regionu americké metropole, který je nechvalně proslulý užíváním drog a násilím. Speciální jednotka DEA tam chce zatknout drogového bosse.

Kooperace Baye a Hughese

Od té doby, co je jasné, že se milovník explozí Michael Bay postará o remake, se okamžitě začal zajímal celý Hollywood o tuhle slibnou novinku.

Práva vysílání a pro produkci nakonec vyhrál Netflix.

Patrick Hughes a Michael Bay jsou navíc pod stejnou režisérskou agenturou, tudíž budou oba režiséři pracovat společně na co nejlepším remakeu. S Netflixem by nyní mělo jít vše velmi rychle, protože obvykle pracuje streamující gigant o hodně efektivněji než Hollywood. Pokud se finální scénář, který Hughes píše s Jamesem Beaufortem, štáb a herecké obsazení sejdou relativně hladce, mohli bychom americkou verzi filmu „Zátah“ vidět na Netflixu nejpozději v roce 2023.

 

Zdroj: