Hynek Urban z Ulice nadále okouzluje dámy a neplánovaně plodí děti

Hynek Urban z Ulice nadále okouzluje dámy a neplánovaně plodí děti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Roman Vojtek se může chlubit pohlednou tváří, atraktivní postavou a šarmem. Není divu, že dostává role donchuánů, kteří lámou srdce na počkání a občas si z toho odnesou potomky. Takový byl jako Hynek Urban z Ulice i Jirka Bouček z Hvězd nad hlavou.

Pan učitel a studentka – klasika!

Postava Hynka Urbana byla součástí seriálu Ulice od třetí sezóny, přesněji od září 2007. Za bývalým vrcholovým sportovcem – gymnastou a mistrem republiky – se ženy otáčely jako květiny za sluncem. Aby také ne, byl to náramný fešák ve skvělé kondici. Nejprve začal pracovat jako fitness trenér v Oldově fitcentru, posléze se stal učitelem tělocviku na gymnáziu. Tam se seznámil se studentkou Gábinou Pumrovou (Aneta Krejčíková), s níž navázal poněkud intimnější vztah.

Zakázaná láska, kterou ale nebral příliš vážně, vyústila v Gábinino těhotenství. Hynek dítě původně nechtěl a žádal po Gábině, aby ho dala pryč, ale ona odmítla. V průběhu těhotenství se lehkovážná studentka měnila v zodpovědnou budoucí mámu, což na Hynka udělalo dojem. Nakonec se z narození syna Šimona radovali oba a začali spolu žít jako rodina.

Nová dáma v Ulici…

Harmonické soužití jim ale dlouho nevydrželo, neboť Gábina se zamilovala do Matějova spolužáka Vaška (Patrik Děrgel), společenského kluka s chutí do života. Také Hynek si časem našel novou přítelkyni Dášu, již hrála Kateřina Janečková. Ta se s Romanem Vojtkem setkala na place Ulice vůbec poprvé, ale hned získala pocit, že se znají už dlouho.

To platilo i v případě Anety Krejčíkové, s níž si rovněž okamžitě padla do noty. Dáša a Hynek si později pořídili vlastní dítě, takže Šimon získal malého sourozence. Přátelský vztah mezi Hynkem a Gábinou se nicméně podařilo zachovat. Poté, co se Gábina zklamala v dalším muži – majetnickém hasiči Alešovi –, jí byl Hynek oporou.

Roman Vojtek, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Roman Vojtek jako osvědčený Casanova

V Ulici už sice Romana Vojtka (49) nějaký čas nevídáme, ale můžeme se s ním setkat v řadě jiných seriálů, stejně tak ve filmech a na divadle.

Rodák z Valašska odmalička tíhl ke zpívání a muzikálovému herectví. Přihlásil se na brněnskou JAMU, kde ho přijali hned napoprvé. Už během studia působil v Městském divadle Brno a zajistil si tam stálé angažmá. Hrál mj. v Divotvorném hrnci nebo ve West Side Story. Účinkoval taktéž v pražských muzikálech, třeba v Pomádě, Vlasech či Noci na Karlštejně.

Pěvecký a herecký talent zužitkoval i v populární show Tvoje tvář má známý hlas. Poměrně často se objevuje v pohádkách (Dvanáct měsíčků, Peklo s princeznou, O uloupené divožence ad.) a v komediích (Svatba na bitevním poli, Líbáš jako Bůh, Líbáš jako ďábel aj.). Pokud jde o seriály, nejnověji hrál v komediální sérii Co ste hasiči (2021) a v rodinném komediálním seriálu Hvězdy nad hlavou (2021). Tam dostal, jak jinak, opět roli neodolatelného fešáka, jemuž ženy padají k nohám. Dokonce si nabrnkl mladou krasavici, která s ním v závěru seriálu přišla do jiného stavu. Tohle mu zkrátka sedí.

 

Zdroje: