Herečka Jana Švandová v seriálu ZOO přímo září

Herečka Jana Švandová v seriálu ZOO přímo září
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jen málokdo by Janě Švandové hádal 75 let, které právě oslavila. Stále atraktivní herečka se o sebe celý život dobře stará, což se jí teď v dobrém vrací. Postavě Sidonie ze seriálu ZOO vtiskla eleganci a temperament.

V populárním seriálu ZOO ztvárnila Sidonii Novotnou, babičku hlavní hrdinky, mladé a trochu zlobivé Sid v podání Michaely Pecháčkové.

Přestože je někdy natáčení seriálu dost drsné a pracovní den hercům začíná i ve čtyři hodiny ráno, Jana Švandová je vždy dokonalé upravená, a to i přesto, že o sobě tvrdí, že není žádné ranní ptáče a musí vypít několik káv, aby byla schopná mluvit a hrát. Scény, které se točí v zoologické zahradě, miluje i hodně brzy po ránu, když si může vychutnat východ slunce.

Diváci seriálu určitě zaznamenali, jak to Janě v seriálu sluší a má „šmrnc“. Zásluhu na tom má určitě i její životní filozofie.

Myslím si, že mám věk na to, abych přemýšlela víc o těch radostech a život si užila, než abych si ho znepříjemňovala.

Velkou zásluhu na vzhledu seriálové Sidonie má i volba stylu, který pro svou postavu navrhla. Předlohou maskérů tak byla Jane Fonda, která už pár desetiletí udivuje svět svou fyzickou kondicí, životním elánem a mladistvým vzhledem. Přestože je jí úctyhodných 84 let, rozhodně si život užívá.

Jana Švandová je vlastně svým elánem a vitalitou americké hvězdě podobná. Možná i proto si ji v seriálu vzala jako vzor a navrhla, aby se Sidonie nechala Fondovou inspirovat. Především šlo o paruku, která je jednak přirozená, hodící se ke starší dámě, ale i přesto působí mladistvě. Přitom si nehraje v seriálu na „mladici“, přiznává pokročilý věk, ale přesto vypadá naprosto skvěle a může konkurovat i ženám o dvacet let mladším.

Rodina Novotných ze seriálu ZOO diváky opravdu baví, a tak je pro herce natáčení radost. Jak se Jana Švandová pro Prima Ženy zmínila, je to výjimečné natáčení, a hlavně se Sabinou Laurinovou a Markem Taclíkem je to zábava.

Prozradím vám, že si ty vtipy a humor ve scénáři malinko doděláváme přímo na place. Máme se moc rádi a slyšíme na sebe.

Potom s úsměvem dodala, že věří, že ji scenáristé připraví ještě nějaké to překvapení.

Nejlépe nějakého pana hraběte, ten by se k Sidonii perfektně hodil!

Zdroje článku: