Kteří herci se rozhodli být vegetariány a zříct se konzumace masa

Kteří herci se rozhodli být vegetariány a zříct se konzumace masa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vegetariánství má své příznivce také mezi populárními herci. Vede je k tomu zejména láska ke zvířatům, někdy za rozhodnutím stojí také zdravotní důvody. Kteří umělci se dle webu starsunfolded.com zřekli masa?

Leonardo DiCaprio

O Leonardu DiCaprio se ví, že je velkým bojovníkem proti globálnímu oteplování. Však byl také generálním tajemníkem OSN jmenován poslem míru Spojených národů. Dokonce natočil film „Je s námi konec“, jehož námětem je dopad globálního oteplování, které způsobilo lidstvo svou činností. V souladu s těmito svými postoji se Leonardo DiCaprio rozhodl nejíst maso.

Peter Dinklage

Tohoto charismatického herce malého vzrůstu jsme si zvykli vídat v televizním seriálu Hra o trůny. Peter Dinklage se dal na vegetariánství už jako mladistvý. I u něj vyhrála láska ke zvířatům a také ke krásné slečně, kvůli které se pojídání masa vzdal. O kterou se jednalo, herec nikdy neupřesnil.

Natalie Portman

O maso nestojí ani americká herečka Natalie Portman. Je dokonce přesvědčena, že se vegetariánství jednou stane normou, kterou bude dodržovat téměř každý. Zatím o tom tedy jen sní, protože stále zůstává vysoký počet těch, kteří maso na talíři vidí velice rádi, a ještě s větší chutí ho konzumují.

Jessica Chastain

Maso tato americká divadelní, filmová a televizní herečka nejedla snad nikdy. Vyrůstala totiž v rodině veganů, kde se vedle masa zřekli také mléčných výrobků, medu a vajec. A jejím krédem tento způsob života zůstal i v dospělosti.

Tobey Maguire

Ani Spider-man Tobey Maguire není milovníkem masných specialit a raději si dá něco rostlinného původu. Vegetariánem se stal už v roce 1992, později se dokonce zřekl všech potravin živočišného původu.

Jak je vidět, i známé filmové tváře jsou jen lidi z masa a kostí, kteří mají kladný vztah ke zvířatům a zdravé výživě.

Zdroj: