Tyto hvězdy udělají pro autenticitu role cokoliv, opijí se, dokonce i něco víc

Tyto hvězdy udělají pro autenticitu role cokoliv, opijí se, dokonce i něco víc
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bez alkoholu by některé scény ani nebyli schopni natočit. Řeč je o největších hvězdách Hollywoodu jako například Margot Robbie nebo Bradu Pittovi, i tito suveréni si museli na place dopomoct.

Jennifer Lawrence

Ve snímku Pasažéři z roku 2016 nebylo o milostné scény mezi Aurorou (Jennifer Lawrence) a Jimem (Chris Pratt) vůbec nouze. Známé herečce ale vadilo, že je Chris Pratt ženatý, kvůli této skutečnosti bylo Jennifer Lawrence značně nepříjemné točit s ním takové choulostivé scény, ačkoliv s tím Prattova manželka byla úplně v pohodě. Jennifer Lawrence se před natáčením zkrátka opila a najednou bylo po problému.

Zdroj: Autor: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Shia LaBeouf

O herci je, především mezi jeho kolegy, známo, že se napije rád. Když natáčel snímek Země bez zákona, našel si k pití i dobrou záminku. Posilnění alkoholem u něj mělo vyvolat autentičtější výkon, což se asi i stalo, jelikož svou roli zahrál bravurně. Jinak to ale viděli jeho kolegové na place, podle kterých už byl moc opilý.

Margot Robbie

Že si neumíte představit ostřílenou herečku, která zvládla zahrát i šílenou Harley Quinn, v rozpacích a se studem? Když v roce 2013 natáčela vedle slavného Leonarda DiCapria Vlka z Wall Street, ještě tak známá a zkušená nebyla a z choulostivých scén s DiCapriem měla opravdu strach. Ten nakonec zahnala třemi panáky tequilly.

Brad Pitt a Edward Norton

Když padne poslední klapka dne, jdou se herci přirozeně trochu občerstvit. To udělali také Brad Pitt a Edward Norton, když natáčeli Klub rváčů. Pamatujete na krátkou scénu, kde hrají ve tmě golf? Tak to nebylo ani ve scénáři. Herci zkrátka jen tak blbli po natáčení v podnapilém stavu a neměli tušení, že zbytek štábu ještě pracuje.

Jiří Macháček

Pro podobné příběhy nemusíme chodit za hranice. Jistě si vzpomenete na povedený snímek Samotáři, ve které si Jiří Macháček zahrál stěhováka Jakuba, který miloval trávu víc než svoji matku. 

To, co Jiří Macháček ve filmu předváděl, to se snad ani zahrát nedá, a tak během natáčení kouřil trávu, ačkoliv před natáčením ji nijak neholdoval.

Zdroje: