Hana Holišová z Ulice slaví dnes narozeniny

Hana Holišová z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hana Holišová v Ulici jako Veronika Maléřová působí už od roku 2014. Zatímco teď je její dějová linka klidnější, dříve tvořila jednu z nejnapínavějších dějů v seriálu. Víte, že herečka oslaví 6. srpna své 42. narozeniny?

Hana Holišová jako Veronika Maléřová 

Postava Veroniky Maléřové v Ulici začínala jako vdaná žena –⁠ manželka Martina Maléře a maminka Roziny a Filipa. Veronika Maléřová byla věřící a Martin byl jejím jediným mužem, kterého v životě měla. O to více pak byli diváci překvapeni, když se zamilovala do faráře Ryby.

Osud této na první pohled dokonalé rodinky ovlivnil nedostatek pracovních možností na Moravě. Proto se Martin Maléř rozhodl jet do Prahy a porozhlédnout se po lepších možnostech výdělku. Protože uměl se dřevem, práci našel v Hejlově dílně. Rodince pak nezbývalo nic jiného než se za ním přestěhovat.

Zatímco do té doby se jim krize v rodině vyhýbaly, v Ulici se na rodinu začala nesnáze kupit.

Začalo to ještě v době, kdy Veronika bydlela na Moravě. Protože ani ona neměla pořádně do čeho píchnout, rozhodla se pomáhat na faře. Tam potkala netradičního faráře rybu v podání herce Aleše Hámy, do kterého se zamilovala. Ačkoliv jí víra varovala, nemohla si Veronika pomoct. Jejich vzájemná blízkost vyústila v polibek. I ten byl pro Veroniku velkým hříchem, a proto musela zpytovat své svědomí.

Když prvotní zapálení pro faráře Rybu opadlo, byla Veronika velmi vděčná svému manželovi, že jí nevěru odpustil. Aby na faráře úplně zapomněla, přestěhovala se i s rodinou do Prahy. To však netušila, že v Praze o Martina nadobro přijde. 

Zdroj: TV Nova

Veronika Maléřová se v Praze rychle rozkoukala 

Aby se uživili, brala Veronika v Praze každou práci. Jednu dobu dokonce pracovala v pekárně u Nyklové. Když se jí pak naskytla možnost šít u Gábiny nějaké oblečení, brala ji všemi deseti. Protože však Gábina ještě neměla vlastní prostory, brala si Veronika práci domů a tam jaksi neuměla oddělit pracovní čas od toho osobního.

S Martinem, který v té době po úrazu moc nepracoval, se začala míjet. Oba začali zažívat manželskou krizi, a když vám do toho vběhne jedna sexy servírka, je na nevěru zaděláno. Veronika opravdu nakonec o Martina přišla.

Později se seznámila s kamarádem Blanky s Patrikem. Dá se říct, že se v Praze docela rychle rozkoukala. Začala pracovat ve svém oboru, zlepšila svůj styl oblékání a dokonce jednu dobu rozvíjela svůj zpěv.

V Ulici potkala svou nejlepší kamarádku Blanku. Děti už jí odrostly, a tak konečně může svůj volný čas trávit podle sebe. V poslední době Veronika v Ulici působí velmi vyrovnaným dojmem. Je natolik vyrovnaná, že dokáže být oporou Gábině, kterou čeká operace i Blance, kterou jednu dobu znovu pokoušel démon alkohol. 

Zdroj článku:
  • autorský text