Geniální komik a hvězda ze světa parodií se v novém netflixovém seriálu ukáže hned v osmi rolích

Geniální komik a hvězda ze světa parodií se v novém netflixovém seriálu ukáže hned v osmi rolích
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Baví již několik generací. Především díky parodii na Jamese Bonda Austin Powers je Mike Myers zářící hvězdou ve světě komedií. Pro všechny fanoušky bláznivého britského herce se teď objevil na Netflixu seriál The Pentaverate. A jedna věc je jasná. Více Myerse nejde.

Mike Myers se vrátil

Ve třech filmech Austina Powerse už Mike Myers projevil silnou zálibu v převlecích a vícero rolích. V Austin Powers 3 dokonce ztělesnil čtyři postavy. Kultovní komik toto číslo chce se svým novým projektem zdaleka překonat.

V seriálu The Pentaverate, který byl sám Myersem vyroben, hraje Mike Myers celkem osm rolí (které přesně, to zjistíte níže). To by snad mohlo fanoušky kultovního Austina Powerse také trochu utěšit nad faktem, že se čtvrtý díl stále nepřipravuje. Pro Mikea Myerse je Pentaverate také velkým návratem do hlavní role (poté, co měl v posledních několika letech pouze několik vedlejších rolí).  

O co jde?

Pentaverate se točí kolem konspiračních teorií od Weekly World News. Znalci Myersové práce vědí, že se jedná o zpravodajství z Myersové komedie A tak jsem si vzal řeznici z roku 1993.

Středem zájmu je stejnojmenná tajná společnost, která vznikla ve 14. století po ničivém moru. Jejím úkolem bylo řídit osud lidstva a obrátit jej k lepšímu. Široká škála postav s různými motivacemi se nyní rozhodla odhalit svou práci.

Tyto postavy si zahrál Myers

  • Ken Scarborough: kanadský novinář, který chce odhalit Pentaverate, aby získal zpět svou práci. Tím by dokonce mohl zachránit celý svět.
  • Anthony Lansdowne: novoanglický konspirační teoretik, který chce také odhalit fungování Pentaveratu
  • Rex Smith: pravicový rozhlasový moderátor a slavný konspirační teoretik
  • Lord Lordington: nejstarší a nejstarší člen Pentaveratu
  • Bruce Baldwin: bývalý mediální magnát
  • Mishu Ivanov: bývalý ruský oligarcha
  • Shep Gordon: bývalý rock'n'rollový manažer
  • Jason Eccleston: technický génius, který vytvořil superpočítač Pentaverate MENTOR

Samozřejmě se v seriálu objeví i další herci ve vedlejších rolích, mezi nimi Ken Jeong a Keegan-Michael Kelly. Jako vyprávěč je dokonce slyšet Jeremy Irons.

 

Zdroj: