Gejzír novinek ze ZOO: Režisér zapomněl, že je postava Viky těhotná, nebo by si Petr měl pořídit pořádně silné brýle?

Gejzír novinek ze ZOO: Režisér zapomněl, že je postava Viky těhotná, nebo by si Petr měl pořídit pořádně silné brýle?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Opravdu je to to první, co vás napadne, když uvidíte břicho Burešové, která už se ani nesnaží maskovat, že má porod za humny. Přitom je to těhotenství přiznané a Viky je těhotná. Proč za celou epizodu o jejím těhotenství nepadne ani zmínka?

Sid je stále smutná kvůli Adamovi a Jitka Hrnčířová pronásleduje svou nejlepší kamarádku Viky. Ani ona si nevšimla, že jí přítelkyně kyne před očima. Nebo si možná myslí, že chůva po nocích vyjídá lednici a taktně mlčí.

V zoo je už mezi Albertem a Luborem legální válka. Albert nevynechá jedinou příležitost, aby Brázdu ponížil. Ten nakonec sebere poslední špetku důstojnosti, nechá u Adélky výpověď a začne si hledat práci. Místo záplavy nabídek však přichází studená sprcha a Lubor zjišťuje, že o něj nikdo nemá zájem a že svůj obchodní talent není schopný prodat. Nakonec je rád, že Adélka ještě výpověď Roklové nedala, a pokorně se vrací a dál se nechává šikanovat od Alberta.

Jitka je hodně vlezlá a Viky opět lže. Vlastně to není nic neobvyklého. S pravdou si naše nejoblíbenější seriálová hrdinka moc netyká. Jitce přijde divné, že se Petr k jejím pokusům o svádění staví tak chladně, a proto za ním pošle svoji kamarádku, která se živí jako koučka psychosexuálního rozvoje. A je to venku!

O pár hodin později si Jitka vyslechne zdrcující zprávu. Soudce je homosexuál a děti má vlastně jen omylem.

Když se Petr přeřekne doma v kuchyni a vysloví jméno Alex, Jitka si je jistá, že Alex je milencem Petra. Viky se tváří, že o nikom takovém nikdy neslyšela. Jitka je však ochotná o muže, na kterého má políčeno, bojovat ze všech sil, a tak se nakonec Petra zeptá, kdo je Alex.

Když se dozví, že jde o sestru Viky, honem běží pro vysvětlení za kamarádkou, která jí nic neřekla. Je až neuvěřitelné, kdy vlastně Jitka stíhá pracovat a připravovat tolik podkladů pro soudce.

Marek a Adélka se pomalu oťukávají a moc jim to spolu sluší. To by ale přece nešlo, aby byl v ději nějaký spokojený pár. A tak se objevuje dávná Markova láska Veronika, která se vrací z Anglie. A s Veronikou přichází i příběh, že ji pronásleduje nějaký šmírák a ona se bojí o život.

Když se potká s Markem, požádá ho o pomoc. Z jedné noci na gauči v baru je najednou bydlení u něj v bytě bez reálného odhadu, jak dlouho se návštěva zdrží. Marek požádal o pomoc Břéťu a ten potvrzuje, že podivné zprávy v telefonu vypadají opravdově a je možné, že Veronika nelže.

Marek chce mít v celé věci jasno, a tak bere Veroniku za Adélkou, aby ji ujistil, že chce ve vztahu pokračovat a s Veronikou jde o čistě přátelský vztah. Ale vidí to tak i Markova dávná láska?

Ohlédnutí za minulou epizodou

Zdroje článku: