Filmy se zvířaty v hlavní roli, které stojí za zhlédnutí

Filmy se zvířaty v hlavní roli, které stojí za zhlédnutí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již za chvilku začnou prázdniny, a když máte doma děti, chce to zábavný program, který bude bavit jak rodiče, tak mládež. A filmy se zvířaty jsou vždycky super zábavou, pokud si samozřejmě vyberete ty dobré – tento seznam vám určitě pomůže.

Aristokočky (1970) – 73 %

Po zhlédnutí této klasiky budou děti říkat, že být kočkou musí být skvělé! Když jsou kočičí vévodkyně a její tři malá koťátka na misi získat zpět své statné dědictví, které jim jejich majitel zanechal, a přitom se vyhýbat drápům dvou psů a jejich zlého komorníka. Pomoc dostanou od kocoura O'Malleyho. Nejenže rodiče zažijí trochu nostalgie, ale jazzový soundtrack roztančí každé dítě.

Liška a pes (1981) – 78 %

Tento snímek od Disney je něco jako horská dráha pro vaše emoce. Vaše srdce se roztaje, když se liška jménem Tod a štěně loveckého psa jménem Copper stanou kamarády, a to navzdory svým instinktům. Pečující vdova se ujme mladého sirotka Toda a stará se o něj jako o domácího mazlíčka, zatímco její drsný soused Amos dělá vše, co může, aby z Coppera udělal divokého lovce. Jak zvířátka dospívají, věci nabírají smutný spád. Bude přátelství na konci silnější?

Beethoven (1992) – 59 %

Kdo by mohl zapomenout na masivního Bernarda a komediální neštěstí jeho majitelů, kteří se snaží vychovat uslintaného bernardýna Beethovena? Sledujte, jak si zpočátku neochotný otec pomalu zamiluje přerostlého rodinného mazlíčka. Beethoven nám připomíná, jaká dřina vlastně může být výchova psa, ještě k tomu takového chlupatého obra... Ale i tak to stojí za to.

Zachraňte Willyho (1993) – 65 %

V tomto klasickém filmu z 90. let naváže mladý chlapec přátelství s nečekaným tvorem – plně dospělou kosatkou. Jesse vystřídal nespočet dětských domovů a byl přistižen při ničení zábavního parku. Jako trest za své špatné činy se mladý chlapec musí dobrovolně přihlásit do parku vypomoct. Tam potká dalšího sirotka... Více nebo méně. Willy je kosatka, která nesnesla oddělení od své rodiny žijící stále v moři. Jesse a Willy k sobě vytvoří pouto, z čeho majitel parku vycítí problém – věci se zvrtnou k horšímu a je na Jesse, aby zajistit Willyho bezpečí.

Zdroje článku: