Farmář hledá ženu: U Zdeňka na farmě to bylo jako v telenovele a Veronika musela asi na testy, jestli nemá HIV

Farmář hledá ženu: U Zdeňka na farmě to bylo jako v telenovele a Veronika musela asi na testy, jestli nemá HIV
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Farmářská seznamka se pomalu chýlí ke konci a hosté se z farem rozjeli domů. Někteří statečně předstírali, že jsou vlastně rádi, že nejsou „vyvolení“, jiní byli překvapení z toho, jak nakonec vše dopadlo. A jsou i takoví, kteří odjížděli s nadějí, že se vrátí.

Pepa už měl Veroniku v posteli

Josef má své zásady a jak tvrdí, už pár let nedovádí se ženou, pokud mu neukáže lékařské osvědčení, že nemá HIV nebo žloutenku. Tak možná to bude ten důvod, že byl zatím pořád sám. Zodpovědnost je krásná věc, ale požadovat lékařské osvědčení se může jevit jako akt nedůvěry.

Právě kvůli svým zásadám si Pepa sice nechal postel od Veroniky zahřát, ale ve vší počestnosti. Pro Valerii to byl jasný signál, že si bude muset hledat jiného ženicha, který ocení její ruské kořeny a mentalitu. Stejně jako poslední dny, snažila se i na úplný závěr předstírat, že je ráda, že dostala košem.

A podle rozlučkové líbačky s Veronikou to vypadá, že na vykrmování dalších býků už Pepa nebude sám.

Andrea musí o nápadníkovi popřemýšlet

U Andy se sice poslední večer docela vydařil, ráno už byl ale Míra opět ve své klasické náladě ukřivděného a nikým nemilovaného chudáka, který je rád, že dostal slunečnici, protože Andrea by na něj stejně neměla čas. Byl někdy na farmě?

Michal si přítomnost Andy užíval a nestyděl se dát jí to najevo. Praktická žena ale zřejmě sympatie tak moc nesdílela a zůstávala ohledně budoucnosti spíše rezervovaná. Možná se uvidí! Tak jiskření zřejmě úplně neproběhlo a Andy tak musí zvážit, jestli takový vztah s Michalem chce. On její váhání údajně pochopil a na nic nespěchá.

František potřeboval odmítnutí Lucie strávit

Mladý farmář měl od začátku oči jen pro Lucii, ale když mu dala najevo, že hezká farma není všechno, rychle se přeorientoval na Štěpánku, které asi vůbec nevadí, že se stala záplatou na Františkovo zraněné ego.

Vtipné ale rozhodně bylo, že Lucie se cítila uraženě, že slunečnici dostala ona. Zřejmě má o sobě velmi silné mínění a představovala si, že po ní František bude jen tiše toužit. Farmáře už nikdy nechce vidět!

A už je jasné, proč Zdeněk nemyslel námluvy vážně

Tvůrci mexických telenovel by si sedli na zadek. Až dvě zrzky otevřely Zdeňkovi oči a pochopil, že je jedinou ženou jeho života Lenka, se kterou má syna. Vyfintěná blondýna sice moc nevypadala na to, že by byl život na chátrající farmě jejím snem, ale chtěla být v televizi. A Zdeněk ji hned přepadl s prstýnkem. Po hlavě se tak znovu vrhl do vztahu, který mu už jednou nevyšel, a ani si nevšiml, že se do něj Nikol zamilovala. Té se odjíždělo z farmy hodně těžce a ani svérázná Katarina Zdeňkovi nedokázala jeho úmysly vymluvit.

Nakonec jen Zdeněk a Lenka vědí, proč sehráli takové vystoupení.

A příště uvidíme, jak to bylo dál, kdo vydržel, kde už je ruka v rukávu a kde to jiskří nejen láskou.

Zdroje článku: