Farmář hledá ženu: Jak to jde novým účastníkům v reality show, která má i sebevražednou historii

Farmář hledá ženu: Jak to jde novým účastníkům v reality show, která má i sebevražednou historii
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Farmářská show má za sebou vydařené vytvoření partnerských dvojic nebo narození 12 dětí, ale dodnes se nad reality show vznáší i nejasná sebevražda jedné ze soutěžících druhé řady, která se stala během období, kdy byla seznamovací show vysílaná.

Seznamování v epizodě odvysílané 11. dubna je zatím v začátcích. Nová epizoda navázala na tu předchozí, kdy jsou všichni zúčastnění pozvaní k setkání v romantickém zámeckém prostředí. V první části se každý z farmářů setká se všemi adeptkami na farmářovu ženu (muže) v interiéru zámecké budovy. „Holky a kluci“ obhlédnou konkurenci a samotného farmáře a farmářku v reálu. Někdy je to asi šok, a tak je to i příležitost, jak divácky sledovanou podívanou opustit před samotným „soubojem“ o srdce farmáře i farmářky. Tentokrát si jedna z žen po osobním setkání vzpomněla, že má neodkladné pracovní povinnosti a show opustila.

Přístup zúčastněných je různý. Například Andrea, která měla nejvíce nápadníků, byla velice zdvořilá a příjemná a ani u jednoho setkání nedala přímo najevo, že dotyčný nápadník není podle jejího gusta.

Muži už takový výběr neměli a jejich možnosti byly oproti farmářce Andrei asi poloviční. Každý ze zúčastněných pánů si hlavně vizuálně udělal přehled o svých možnostech, aby nekupoval „zajíce v pytli“.

Po společném seznámení všech, kteří se do show zapojí a budou diváky bavit následující týdny, došlo k pětiminutovému randění mezi čtyřma očima. Někde to zajiskřilo, jinde bylo jasné, že zprostředkované informace o protějšku byly jiné než představy a dotyčná adeptka (adept) ani šanci vyzkoušet si pobyt na farmě nedostane.

Nejvíce vyřazovala Andrea, ale to především proto, že měla hodně zájemců. Z kola ven šla i Katarína, která už se stala maskotem pořadu a do hledání farmáře se zapojuje pravidelně a zatím bez úspěchu. Možná právě to, že se chová jako profesionálka, ji nestaví do toho nejlepšího světla. Bude to muset zkusit zase příště.

V této řadě se o přízeň potenciálních partnerů a partnerek ucházejí Josef Kučera (28), Pavel Pollreich (57), František Mařík (36), Andrea Víznerová (38) a Zdeněk Slouka (36).

Už aby se namlouvání rozjelo na plný plyn a přineslo řadu hezkých diváckých zážitků.

Andrea (38) je velice chválená a její nápadníci na ní mohou oči nechat.

Uvidíme, zda užvaněný Pavel Pollreich (57) ve svém věku pochopí, že by mohl nechat promluvit i ženu.

Františkovi Maříkovi (36) by prospělo už konečně odstřihnout pupeční šňůru, protože to bude ten hlavní problém, proč je sám.

Zdeněk Slouka (36) by si už měl vybírat ženu podle jiných kritérií, než jaký má spacák a kolik stupňů mrazu vydrží.

Josef Kučera (28) vypadá, jako by ani do této show nepatřil. Kde to žije, že ještě nenašel ženu, která by mu rozsvítila a zahřála domov?

Zdroje článku: