Pokud máte chuť na fantasy, Netflix nabízí krásný výběr těch nejlepších fantasy filmů

Pokud máte chuť na fantasy, Netflix nabízí krásný výběr těch nejlepších fantasy filmů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se chcete kouknout na film a nechcete kvůli tomu do kina, nabízí se Netflix jako dokonalý pomocník. Přece jen tu najdeme filmy ze všech žánrů. A i fantasy žánr tu je bohatě zastoupen. Následující filmy patří k tomu nejlepšímu, co na Netflixu najdeme.

Chlapec, kterému říkají Vánoce (2021) – 63 %

Tento vánoční film vám dodá hromadu sváteční nálady. Chlapec, kterému říkají Vánoce sice nejspíše nezíská žádná ocenění za originalitu, ale rozhodně splní to, co vám slíbí. Mladý Nikolas se se svým kamarádem Blitzenem vydává na výpravu do bájné vesnice elfů. Film vás v ničem nepřekvapí, ale pro předvánoční období se zcela určitě hodí. A kdo se na to koukne teď před létem, ten se alespoň bude déle těšit na Vánoce.

Jumanji (1995) – 73 %

I když na Netflixu najdeme i novější Jumanji s Dwaynem Johnsonem, neměli bychom ignorovat originál z roku 1995 s legendou Robinem Williamsem v hlavní roli. Než bylo Jumanji přepracováno jako videohra v pokračování filmu z roku 2017, příběh nadpřirozené deskové hry ohrozil sourozence Judy a Petera Shepherdovi tím, že je stáhl do nebezpečné džungle uprostřed desky. Skvělý scénář, dokonalý děj a perfektní Williams v jedné ze svých nejlepších komediálních rolích – must see.

 

Zdroj: