Exklusivně na Netflixu: Tento miláček fanoušků se musí v novém filmu hádat sám se sebou

Exklusivně na Netflixu: Tento miláček fanoušků se musí v novém filmu hádat sám se sebou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po posledním sporu s Dwaynem Johnsonem a Gal Gadotovou v „Red Notice“ se Ryan Reynolds musí ve svém novém filmu „Projekt Adam“ na Netflixu vypořádat s obzvláště otravným chlápkem – mladou verzí sebe sama.

Workoholic Reynolds

Ryan Reynolds je aktivní jak ještě nikdy. Loni jsme ho viděli, v jednom případě slyšeli, v celkem 4 filmech. A už v březnu si připsal do svého životopisu další film: „Projekt Adam“ je nyní k dispozici výhradně na Netflixu. A mezigenerační sci-fi dobrodružství slibuje nejen typickou Reynoldsovu zábavu, ale také akční rodinnou zábavu pro malé i velké fanoušky.

Shawn Levy se postaral o režií, což znamená, že nás čeká nejen skvělá sci-fi (Levy je i režisérem seriálu „Stranger things“), ale také stejná zábava jako například u „Noc v muzeu“ či u „Free Guy“, filmu, ve kterém přímo Ryan Reynolds převzal hlavní roli. Kombinace Levy / Reynolds tedy zaručeně funguje.

O co jde?

Když v roce 2022 mladý Adam (Walker Scobell) narazí na postřeleného vetřelce (Ryan Reynolds), který se kupodivu zdá, že se orientuje v jeho domě a zná jména Adama i své matky (Jennifer Garnerová), chlapec nemůže uvěřit tomu, kdo to je. Jedná se o dospělou verzi sebe sama, který se vrátil z roku 2050, aby zachránil budoucnost.

Společně musí zastavit zlou Mayu Sorianovou (Catherine Keenerová), než se chopí monopolu na cestování časem a zažene svět do katastrofy. Ti dva potřebují nejen pomoc svého otce (Mark Ruffalo), ale také musí najít ztracenou manželku (Zoe Saldanaová) budoucího Adama.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.netflix.com