Eva Holubová: Z natáčení seriálu Slunečná získala životní zkušenosti a užívala si osobního psychoterapeuta

Eva Holubová: Z natáčení seriálu Slunečná získala životní zkušenosti a užívala si osobního psychoterapeuta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Holubová nežije jen natáčením seriálů a její život je jak v profesní, tak v soukromé sféře velmi zajímavý. Dokázala se prosadit mezi české celebrity i přesto, že se nikdy necítila být dost dobrá.

Na skok v historii

Eva Holubová patří ke generaci herců, kteří se dokázali prosadit už během studia a hned po něm. Eva ztvárnila celou řadu nezapomenutelných rolí, a to i přesto, že už od mládí musela bojovat se svými démony. Sotva dospělá už čelila silným depresím, aniž by vlastně tušila, že to není jenom o tom, že má špatný den.

Nemoc duše je vždy velký malér a někdy nemusí být úplně zřejmé, o co jde. Eva tak prožívala špatné pocity, necítila se šťastná ani milovaná, oblíbená nebo sympatická. To je pro herečku poměrně zásadní věc. Eva měla navíc pocit, že vypadá staře a cítila se ztracená.

Své problémy začala řešit tím nejdostupnějším způsobem. Našla si nebezpečného přítele, kterým je alkohol. Svou závislost časem přestala mít pod kontrolou, a tak musela zasáhnout odborná pomoc.

Psáno životem

A právě to je na populární herečce sympatické. Nehraje si na celebritu (jako jeden její spolužák), nestydí se za minulost, a i když to nečekala, našla v životě nakonec přece jen bezpečný přístav.

Tím se stal výtvarník Miroslav Zdeněk. Nešlo o lásku na první pohled, ani o „prince na bílém koni“ nebo osudové setkání.

S manželem se potkala, když jí život dával zabrat a on na tom byl podobně. Dvě utrápené duše tak našly společnou řeč a pomohly si vzájemně. To dává ostatním naději, že i když člověk už nic nečeká, nakonec dostane víc, než si dokázal představit.

Eva a Zdeněk se nakonec dočkali i vysněného potomka. A protože osud je šprýmařem, byla to hned dvojčata. Evě bylo v té době 34 let a nebylo ještě úplně běžné mít první dítě tak „pozdě“.

Nakonec se herečka dočkala i svatby, a protože nic v jejím životě není všední, vdala se v Americe, když byla na návštěvě u Miloše Formana.

V poslední době jste ji mohli vidět ve filmu plném lidskosti: Gump – pes, který naučil lidi žít. Pěknou roli vytvořila i ve filmu Teroristka, kde se rozhodně neztratila v záři Ivy Janžurové.

Svůj přirozený talent potom zanechala v celé řadě úspěšných snímků: Tátova volha, Instalatér z Tuchlovic, Hodinový manžel, Líbáš jako bůh, Líbáš jako ďábel, Doktor od jezera hrochů, Gympl, Účastníci zájezdu a mnoho dalších.

 

Zdroj:

  • autorský článek
Zdroj článku:
  • autorský článek