Pamatujete, jak se v Ulice objevila Eva a chtěla získat Emu do své péče? Podívejte se na video

Pamatujete, jak se v Ulice objevila Eva a chtěla získat Emu do své péče? Podívejte se na video
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si na dobu, kdy se v seriálu Ulice objevila herečka Vanda Hybnerová, aby zahrála biologickou matku Emy Toužimské? V životě Emy tímto způsobila další chaos. Když nastupovala do vězení, aby si odpykala svůj trest, bylo jejich oddělení i přesun do dětského domova pro Emu velmi traumatizující. Jak Eva získala Emu do své péče? 

Eva to jako biologická matka své dcery neměla vůbec lehké

Seriál Ulice trvá přes 17 let, a proto se nejde divit tomu, že se v něm některá témata opakují. Například téma adopce bylo v Ulici hodně časté. Ze začátku se týkalo Lišků, kteří adoptovali Františka a později také Emu. Potom téma adopce řešili i Marečkovi, kteří si z dětského domova adoptovali malého Vojtu.

Jenže když dítě není biologicky vaše, mohou si ho nárokovat jeho příbuzní a biologičtí rodiče. A to se stalo jak u Marečků, tak i u Lišků. Těm nějaký čas po adopci na dveře zaklepala Eva, aby získala svou dceru Emu zpět. Ukončila totiž výkon trestu a chtěla napravit dlouhé odloučení. Jenže pro Emu byla Eva cizí člověk, což jí trhalo srdce.

Představa opuštění svého dítěte je snad pro každou matku naprosto děsivá. Eva si ve vězení odpykala své hříchy, ale nejtěžší úkol měla před sebou. Musela obnovit svůj vztah s dcerou. 

Ema si na Evu dlouho zvykala, nakonec s ní začala bydlet 

Eva tu pro Emu nebyla v době, když svou mámu nejvíce potřebovala. Dlouhým odloučením jí Eva způsobila trauma, které Ema dlouho zpracovávala. Nelze se proto divit, že Ema nevběhla Evě do náruče, když se v jejím životě znovu objevila. Byla už větší a na svou mámu si už tolik nepamatovala. Evě to samozřejmě bylo líto, musela však být trpělivá.

Anička s Evou jsou nyní přítelkyně, Zdroj: TV Nova

Hodně jí pomohla Anička, ačkoliv ani jí Eva svým návratem radost neudělala. Zprvu se spolu jen setkávaly, až později začala Ema se svou biologickou mámou bydlet. Celý proces opětovného sbližování si Eva navíc zkomplikovala tím, že potkala Miloše, kterého Ema nemohla ani cítit. Svou láskou, zájmem a trpělivostí nakonec dokázala získat Emu zpátky do své péče. 

Zdroj článku:
  • Autorský text