Eva Burešová v poslední době sklízí nejen úspěch za nový muzikál, ale vrací i údery svým kritikům

Eva Burešová v poslední době sklízí nejen úspěch za nový muzikál, ale vrací i údery svým kritikům
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva Burešová se ráda dělí na sociálních sítích o své úspěchy a radosti, a to jak z práce, tak z domu. Čas od času jí ale dojde trpělivost s věčnými kritiky – musí se ozvat. Tentokrát to bylo kvůli šatům, které vynesla na premiéru muzikálu The Bodyguard.

Není to poprvé, co si o sobě Burešová musela přečíst kritiku. Člověk jí musí dát za pravdu, když píše, že největší zlo bylo a bude na internetových diskuzích, ne v reálném světě. Lidé se rádi schovávají za anonymitu a vypouští do světa názory, které by nikdy v reálném světě z úst nevypustili, protože k tomu jim chybí odvaha.  

Burešová už to v minulosti schytala třeba za jeden z nejhorších úsměvů, za nedostatek talentu, za vzhled staršího syna, za utajování mladšího syna nebo za Přemka. Na kritiku si už asi zvykla, ale v některých případech je to i pro ni přes čáru.  

Eva Burešová na premiéře muzikálu
Eva Burešová na premiéře muzikálu. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Tentokrát měla údajně nevhodné šaty, které by slušely spíše ženě pochybných mravů, ale to je samozřejmě věc názoru. Jak už to tak bývá, celebrity většinou spolupracují s módními návrháři, kteří je zásobují svými kreacemi. Ani Eva není tedy výjimkou. Je pravda, že šaty s peřím, které vynesla v rámci předávání cen Česky slavík, jí opravdu moc nesedly (i když to nebyl špatný model, ale Evě sluší spíše méně okázalé věci), tak na šatech v tělové barvě se zajímavým střihem není nic, co by mělo okolí pohoršovat. Jde o šaty do společnosti – na nákupu by asi vzbudila pozdvižení, ale tyto šaty, vyneseny do patřičného prostředí, jí slušely  rozhodně nebyly vulgární či nevhodné.  

Burešová a Forejt na udílení cen Zlatého slavíka
Burešová a Forejt na udílení cen Českého slavíka. | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Eva je mladá a hezká žena, a proto není důvod, aby své přednosti schovávala. To konečně popsala velice dobře na svém instagramovém účtu sama. 

Já jsem si své šaty na premiéru užila na 100 %. Cítila jsem se nádherně a taky že mi to slušelo. Nikdo po mě nemůže chtít, abych ve svých 29 letech chodila zahalená jako nějaká jeptiška. Na to budu mít spoustu času až budu hoooodně stará. Zatím si budu užívat výstřihy a odhalené nohy. Protože můžu.  

Stejně s nadhledem se Eva vyjádřila i k tomu, že po 14 letech, kdy hraje a zpívá, se už necítí být „rychlokvaškou”, jak ji často nazývají. Stejně tak nesouhlasí s tím, že dostala hlavní roli ve zmíněném muzikálu jen proto, že hraje v populárním seriálu. Brání se, že má za sebou hlavních rolí celou řadu. Doporučuje také všem kritikům, aby se občas odstřihli od virtuálního světa a zašli si v tom reálném někam za kulturou, aby měli přehled.  

Za pravdu jí dalo mnoho fanoušků, kterým se naopak herečka a zpěvačka líbí. Podpořila ji i její kolegyně ze seriálu ZOO Michaela Pecháčková, takže ani zprávy ze „zaručeného zdroje”, které uvádí, že se ty dvě zrovna nemusí, nebudou úplně pravdivé. Evě dala pod komentářem za pravdu i Patricie Pagáčová, která to občas od kritiků také schytá. Tu nejvíce štve, že se objevují články popisující drsnou kritiku, a přitom vychází z jediného negativního komentáře. 

Dělejme všichni, co umíme a dělejme to naplno. A NIKDY si nenechte zničit svou radost ze života neviditelnými lidmi. Krásný den všem,   

dodává Eva na konci příspěvku. 

Zdroj článku:
  • autorský text