Eva Burešová a její nový seriál od nového roku

Eva Burešová a její nový seriál od nového roku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Týna ze Slunečné se proměnila v dětskou chůvu a barovou zpěvačku s parukou! Nebojte, to se jen krásná Eva Burešová přesunula ke své další seriálové roli. Od ledna 2022 ji budeme vídat v Zoo jako Viktorii Janečkovou, která se pokouší skloubit osobní život s láskou ke zpívání.

Hvězda Slunečné nedávno získala Bronzového slavíka

Herečka a zpěvačka Eva Salvatore Burešová (po křtu synka si přidala ke jménu ještě „Salvatore“, aby měli alespoň jedno jméno společné) si získala srdce diváků v roce 2011, když se probojovala do finále soutěže Československo má talent. Vcelku výrazné role se jí dostalo o rok později v seriálu Gympl s (r)učením omezeným, kde hrála studentku Renatu Koberovou. Následně se objevila i v Modrém kódu coby sestřička Petra.

Největší popularitu jí ale zajistila role Týny ve Slunečné, kde s Markem Lamborou nazpívala také ústřední píseň. Oba navíc účinkovali v populární show Tvoje tvář má známý hlas. Letos si osmadvacetiletá Eva vybojovala i třetí příčku v soutěži Český slavík a cenu jí nepředával nikdo jiný než její partner Přemek Forejt.

Přemek Forejt a Eva Burešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zoo uvede řadu oblíbených i nových tváří

Ačkoli se Slunečná dočkala velkého finále letošní sezóny 16. prosince 2021, podle televize Prima zcela nekončí. Další již natočené díly budou uvedeny v příštím roce, přesný termín však zatím nebyl oznámen. V čase, kdy se Slunečná původně vysílala – dvakrát týdně v úterý a ve čtvrtek od 20:15 –, totiž dle předběžných programových plánů od 9. ledna 2022 převezme otěže nový vlajkový seriál TV Prima s názvem Zoo, jejž režíroval Libor Kodad.

Ani tento seriál se samozřejmě bez sympatické krásky Evy nemůže obejít. Vedle ní se můžete těšit i na spoustu dalších „starých známých“ i nových hvězd, např. na Roberta Urbana, Davida Gránského, Pavlu Tomicovou, Veroniku Freimanovou, Boba Klepla, Vandu Hybnerovou, Terezu Brodskou, Štěpána Benoniho, Dušana Sitka, Šimona Bilinu a další.

Když se sejde dědička sklářské firmy s barovou zpěvačkou…

V novém rodinném seriálu Zoo budeme sledovat osudy dvou hlavních hrdinek, Sidonie a Viktorie, které spojí osud a touha jít za vlastními sny. Sidonii Annu Novotnou, jež se zřekne rodinného dědictví v podobě sklářského impéria, uteče z prestižní americké školy a začne bez vědomí rodičů pracovat v zoologické zahradě, ztvární Michaela Pecháčková. Rodiče „Sid“ hrají Sabina Laurinová a Marek Taclík.

Eva Burešová se nám pak představí jako Viktorie „Viki“ Janečková, chůva dětí v rodině soudce a zároveň talentovaná zpěvačka vystupující s parukou a škraboškou v baru.

V této nezvyklé poloze možná budete mít problém ji poznat, ale to byl koneckonců záměr a nutno dodat, že nová role Evu náramně baví. O postavě Viki říká, že je to velmi akční, silná a samostatná žena se spoustou dluhů, které bude pochopitelně nutno zaplatit. A tak přijímá každou práci, co se namane – zpívá v baru, hlídá děti, musí toho zvládat opravdu hodně. Podobné role nejsou pro Evu Burešovou žádnou novinkou. Vlastně na ně mívá štěstí tak často, že už by si možná ráda jednou zahrála nějakou hloupou a neschopnou holku. Co není, může být, ale zatím si bude muset vystačit s hodnou a někdy snad až příliš upřímnou Viktorií.

Eva Burešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Natáčelo se v královédvorském safari parku

Eva si skvěle sedla nejen s vlastní postavou, ale i s kolegyní Michaelou, s níž na place tráví asi nejvíce času. Seriál Zoo sází podobně jako Vinaři nebo Ohnivý kuře na atraktivní prostředí a jeho tvůrci doufají, že přinese příjemnou zábavu celé rodině. Natáčelo se mj. v Safari Parku Dvůr Králové, což je mimochodem super místo pro rodinný výlet. Dělí se na tři části – klasickou pěší část zahrady, pěší safari a safari pro vyjížďky vozidlem. Jestli si tedy toužíte udělat výlet vlastním autem za největší lví smečkou v zemi, právě v tomhle parku se vám naskytne perfektní příležitost.

 

Zdroje: