Eternals: Angelina Jolie jako divoká bojovnice a Salma Hayek v roli moudré duchovní vůdkyně

Eternals: Angelina Jolie jako divoká bojovnice a Salma Hayek v roli moudré duchovní vůdkyně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Před pár dny se do kin dostal očekávaný snímek Chloé Zhao vyprávějící epický příběh zcela nových hrdinů Studií Marvel. A připravte se na skvostnou podívanou plnou výborných herců, jako je například Kit Harington, největší sympaťák z Hry o trůny. (Film s českým dabingem)

Ve filmu se Eternals, nesmrtelná mimozemská rasa, po tisících letech vynoří z úkrytu, aby ochránili Zemi před svými prastarými protějšky, Devianty (fiktivní rasa humanoidů).

Film měl v USA premiéru 18. 10. 2021 v Los Angeles a 5. 11. se dostal do distribuční sítě. Vydělal už 165 milionů dolarů. Natáčelo se například na Kanárských ostrovech nebo v Londýně.

Co můžete čekat:

V roce 5000 před naším letopočtem bylo posláno 10 superhrdinů (Věční) na Zemi s posláním vyhubit rasu zvanou Devianti. Po tisíciletí už chrání lidstvo, ale není jim dovoleno zasahovat do lidských záležitostí. Když zabijí v roce 1521 posledního známého Devianta, jejich poslání se zdá být u konce, a tak se rozdělí a žijí každý za sebe. Mají i vztahy s obyčejnými lidmi.

V okamžiku, kdy se Devianti vrátili, musí se hrdinská jednotka mobilizovat a rozhodnout se, zda budou lidstvu opět pomáhat. Věční si za roky strávené na Zemi lidi zamilovali, a proto se rozhodnou zabránit Deviantům v jejich řádění.

Zajímavosti o hereckých rolích

Salma Hayek jako Ajak

Zdroj: FTP Falcon

Moudrá a duchovní vůdkyně Věčných, která má schopnost léčit a je „mostem“ mezi Věčnými a Nebeskými. Hayek zpočátku váhala se spoluprací s Marvelem, předpokládala, že bude mít vedlejší nebo „babičkovskou“ roli. 

Angelina Jolie jako Thena

Zdroj: FTP Falcon

Elitní válečnice Věčných, která dokáže vytvořit jakoukoli zbraň z kosmické energie. Jolie pro tuto roli trénovala s různými meči, kopími a hůlkami a také se věnovala baletu.

Gemma Chan jako Sersi 

Zdroj: FTP Falcon

Empatická Věčná se silnou vazbou na člověka a Zemi, která může manipulovat a transformovat záležitost prostřednictvím fyzického kontaktu. Sersi je po staletí zamilovaná do Ikarise. Jde o postavu, která má přinést jemnost, soucit a zranitelnost a vyzvat diváky, aby si utvořili jiný obraz hrdiny.

Richard Madden jako Ikaris

Věčný, který dokáže létat a promítat paprsky kosmické energie ze svých očí. Sersi má s lidmi soucit, Ikaris je více „odlidštěný“. 

Lia McHugh jako Sprite

Zdroj: FTP Falcon

Věčná, která dokáže vytvářet iluze jako ze života. Sprite má fyzický vzhled 12letého dítěte a s lidstvem není moc spokojená.

 

Zdroj:

  • Press Falcon