Na obrazovkách nás baví dodnes, žijí ale v ústraní. Co dnes dělají hvězdy z Dva a půl chlapa?

Na obrazovkách nás baví dodnes, žijí ale v ústraní. Co dnes dělají hvězdy z Dva a půl chlapa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V podání Charlieho, Alana a Jakea nám dlouhá léta kouzlili úsměvy na tvářích. Někdo ale slávu neunesl, nedostal jinou významnou roli, nebo si užíval života tak moc, až na to nakonec doplatil.

Charlie Sheen

Role svobodného mládence Charlieho, který si užívá život ve svém domě na pláži jako by mu byla napsaná na míru. Ačkoliv patřil mezi nejlépe obsazované a placené herce v Hollywoodu, seriál Dva a půl chlapa ani nedokončil. Po 8. epizodě byl s ním tvůrci seriálu spolupráci rozvázali, jelikož měl problémy s drogami. Následně nastoupil do léčebny. Posléze se přiznal, že mu bylo diagnostikováno HIV a od té doby se mu významnější herecké nabídky nedostalo. O Charliem Sheenovi už dnes moc neslyšíme, nejspíš se ale stále užívá života, jak jen je to možná. V nejbližší době by měla vyjít také jeho autobiografie.

Zdroj: Autor: Holger Much / Shutterstock

Jon Cryer

V seriálu ztvárnil roli Charlieho mladšího bratra Alana, chiropraktika, který byl věčně švorc. Narozdíl od svého seriálového bratra ale seriál dokončil, zkrátka zůstal v domě v Malibu co nejdéle to šlo. Po Alanovi už ale žádnou významnější roli nedostal, a i od internetu se raději drží stranou. 

Jon Cryer se občas objeví v menší roli různých seriálů, veškerou svou energii ale věnuje své manželce, moderátorce Lise Joyner, se kterou už 15 let tvoří manželský pár.

Angus T. Jones

V seriálu nám Jake v podání Anguse T. Jonese rostl před očima, líhnul se z malého roztomilého kluka v dospělého muže. V rané dospělosti se Angus tak nějak hledal, už měl plné zuby toho, že si ho všichni spojují s Jakem z Dva a půl chlapa. Na krátkou dobu se také přidal k církvi, nakonec se ale našel ve studiu na univerzitě. Angus dnes stále pracuje ve filmovém průmyslu, na obrazovkách už ho ale nejspíš neuvidíme, věnuje se totiž produkci.

Zdroje: