Drew Barrymore: Herečka, která se před 40 lety kamarádila s E.T. Mimozemšťanem slaví 46 let

Drew Barrymore: Herečka, která se před 40 lety kamarádila s E.T. Mimozemšťanem slaví 46 let
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Drew byla v centru pozornosti prakticky celý svůj život, a to jak v hereckých rolích, tak i v bulváru. Mediální sláva mladé dívce naprosto zkomplikovala dětství a dospívání a může být odstrašujícím příkladem pro budoucí dětské hvězdy.

Od dob své oslnivé role kamarádky prvního slavného ufouna si prošla Drew složitým obdobím až k rolím pro dospělé. I přes některé životní přešlapy nakonec uspěla a pokračuje v práci herečky a podniká v mnoha oblastech. Uvedla svou řadu kosmetiky, má svoji značku oblečení, a dokonce i své víno.

Herečka pocházející z umělecké rodiny, která měla při křtu za kmotry Stevena Spielberga a Sofii Loren si odbyla svoji protialkoholní a protidrogovou léčbu už ve 13 letech a než se závislosti zbavila, do léčebny se několikrát vrátila.

I přes osobní problémy natočila v 80. letech pár průměrných filmů, ale až v devadesátých letech, kdy na sobě hodně zapracovala, ji Hollywood začal brát jako seriózní dospělou herečku. Malá role v kultovním hororu Vřískot ji přinesla možnost zahrát si ve snímku W. Allena Všichni říkají: Miluji tě. Nedlouho poté byla oceněná za svůj herecký projev v pohádce Věčný příběh. Následovala komedie Nepolíbená a potom filmová pecka Charlieho andílci, kde si zahrála s Lucy Liu a Cameron Diaz.

Rozjetou kariéru už si nenechala zkazit a následovala řada dalších úspěšných snímků: Baba na zabití, Milujte svého zabijáka, 50x a stále poprvé, Čivava z Beverly Hills, Už teď mi chybíš.

Od roku 1995 má Drew úspěšnou produkční společnost Flower Film (vlastní práva ke všem filmům Charlieho andílci). Herečka je také zdatnou obchodnicí s realitami, což jí přináší nemalé příjmy.

V osobním životě po dvou krátkých manželstvích potkala uměleckého poradce Willa Kopelmana a s ním má 2 dcery. Bohužel ani toto manželství jí nevydrželo.