Drbárna ze ZOO: Albert se s tím nemaže, Petra dostala padáka, a dokonce musí uhradit vše, co ukradla

Drbárna ze ZOO: Albert se s tím nemaže, Petra dostala padáka, a dokonce musí uhradit vše, co ukradla
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky má velké dilema. Ředitelka dětského domova na ni tlačí, aby šla dělat vychovatelku, a Viky má někde uvnitř pocit, že by děcáku, kde vyrostla, měla nějakým způsobem vrátit péči, kterou dostala ona. Její velké srdce je hlasitější než rozum.

Po pár dnech s dětmi však zjistila, že to není práce, která by ji naplňovala. Navíc, konečně se krůček po krůčku začíná prosazovat jako návrhářka, a to je práce, kterou si vysnila. Jenže když se vrátí domů po celém dnu stráveném s dětmi v domově, už nemá dost elánu, aby se starala o slibně rozjetou kariéru v módním průmyslu.

Viky bojuje s vlastním svědomím

Právě v těchto dnech se ukázalo, že práce s modrotiskem byl zřejmě velice dobrý obchodní tah. První modely z e-shopu sklidily úspěch, a navíc se jí ozval Klein a nabídl jí manažerskou pozici ve firmě, kterou rozjíždí. A chtěl by, aby do ní přinesla právě své modely z modrotisku. Viky pochopila, že má zřejmě dobře prodejné zboží a byla by škoda se o něj dělit. Pracovní nabídku odmítla. A chystá se odmítnout i nabídnuté místo vychovatelky. Našla však za sebe náhradu.

Anežka jedná

Anežka se připravovala na to, jak šetrně nadhodí před Petrou problém se ztrátou léků, ale Petra už něco zaslechla, než přišla na pracoviště. Rozhodla se tak preventivně bránit protiútokem. Jenže to netušila, že ji při výměně léků za vodu natočila kamera.

Nakonec se přiznala, ale i přesto, že to nekradla kvůli tomu, aby si finančně přilepšila, škoda byla moc velká a nešlo to ututlat. Roklová s Albertem hned mluvili o policii, aby vše vyšetřila, ale Anežka je požádala o odklad a přesvědčila Petru, aby se přiznala. Netušila, že Albert se rozhodne Petru vyhodit, protože v ZOO prostě nechce lidi, na které se nemůže spolehnout.

Albert alespoň napsal Petře dobré doporučení a celá ZOO udělala sbírku, aby jí pomohla umořit část dluhu.

Márty se nechá vydírat

Márty se nechá naprosto nesmyslně vydírat od ženy, která ho nedávno naháněla kvůli dluhům. Teď chce platit za to, aby nešla za Alicí. A Márty si nedokáže poradit. Praštit Alici po hlavě, když jí okrádal, mu problém nedělalo, ale teď se jako ovce nechá vydírat. Z peněz od Alice pro exekutora, od kterého si půjčil, už mu moc nezůstalo, takže dluhy s lichvářským úrokem mu začínají narůstat.

Charlie stále jen plánuje

Charlie stále plánuje zničit Dominiku, ale nic nepředvedl, a Břéťa z pochopitelných důvodů nic protizákonného dělat nechce. Z čeho asi Charlie žije?

Dvojčata se už nějaký čas nemohou shodnout, jak se zachovat ke stávajícím klientům. Izabela chce dělat jen na zakázce pro Dominiku, ale Tereza i Marek to vidí jinak. Jak to vypadá, holky si asi půjdou každá svou cestou.

Zdroje článku: