Dětské hvězdy dneška, o kterých toho ještě hodně uslyšíme. Kde si tito malí herci už zahráli?

Dětské hvězdy dneška, o kterých toho ještě hodně uslyšíme. Kde si tito malí herci už zahráli?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bez dětí se dají seriály a filmy jen těžko představit. Talentovaní a úspěšní dětští herci se však nehledají až tak snadno. Někteří současní dětští herci z českých filmů i seriálů už ale mají nakročeno ke slušné kariéře a nechybí jim ani ambice a plány do budoucna. Kdo mezi ně patří?

Valentýna Bečková

Tato malá osmiletá herečka zažívá v poslední době pořádnou vlnu slávy. Hrála roli princezny v nové pohádce Tajemství staré bambitky 2 (2022), objevila se v romantické komedii Láska na špičkách (2021), Přání Ježíškovi (2021), Příliš osobní známost (2020) a menší roličku si střihla také v oblíbených Ženách v běhu (2019). Svůj přirozený talent zkrátka nezapře a na svůj věk se navíc chová opravdu profesionálně.

Chválu slýchá ze všech stran, ať už od hereckých kolegů, kteří si ji nemohou okamžitě nezamilovat, režisérů nebo diváků, kteří ji před kamerou prostě zbožňují. Není tedy divu, že je přirovnávána k šikovnému Tomáši Holému, který se proslavil například komedií Jak vytrhnout velrybě stoličku.

Objevila se také v 7 pádech Honzy Dědka, kde o své stoupající slávě a budoucí herecké kariéře promluvila. Nechyběla ani pořádná dávka roztomilosti, vtipných odpovědí a momentů.

Bratři Sekaninovi

Bráškové Matyáš a Viktor Sekaninovi, kterým je 13 a 8 let, v hereckém světě stoupají vzhůru. Jejich maminkou je herečka a koučka dětských herců Veronika Duchková, takže vztah k herectví mají už odmala. Starší Matyáš si k herectví více přičuchl už v pěti letech, kdy začal hrát v Divadle na Vinohradech.

Když se tedy do Slunečné hledali dětští herci, Matyáš se účastnil konkurzu a jeho první seriálová role byla na světě. Od té doby natočil ještě jeden díl krimi seriálu Boží mlýny a zahrál si v nové vánoční pohádce Jak si nevzít princeznu (2021). Mladší Viktor se na herectví zpočátku moc netvářil, když se ale jednou přišel podívat na svého brášku na natáčení, tak ho začalo mnohem více zajímat. Jeho čas navíc zanedlouho přišel díky seriálu Kukačky, kde si zahrál Jakuba, jednoho z chlapců vyměněných v porodnici. V epizodě Božích mlýnů si zahrál společně s Matyášem. Také se se svým hereckým kolegou Theem Schaeferem z Kukaček objevil v Show Jana Krause.

Viktor Antonio

Mladší bráška Filipa Antonia se dostává mezi nejznámější české herce a známému staršímu bratrovi pomalu šlape na paty. Je mu teprve dvanáct, ale rolí má za sebou už pořádnou řádku. Tou první se stal seriál Vyprávěj a později Vinaři. Dále si zahrál také v Modrém kódu a nyní ho můžete vídat v seriálu Špunti na cestě. S filmy začal už v sedmi letech, kdy se objevil v komedii Bezva ženská na krku (2016) a pohádce Anděl Páně 2 (2016). Dále si zahrál například v historickém filmu Po strništi bos (2017), komedii Pepa (2018) nebo pohádce Kouzelník Žito (2018).

Karolína Morschlová

Roztomilá zrzavá herečka Karolína Morschlová brzy oslaví dvanácté narozeniny, ale před kamerou se poprvé objevila už v šesti letech v dramatu Tenkrát v ráji (2016). Více ji však proslavily komedie Špunti na vodě (2017) a Všechno nebo nic (2017) s Táňou Pauhofovou a Klárou Issovou. Epizodní roli si zahrála také v Modrém kódu a díky scénám z filmů se objevila i ve videoklipu Ewy Farné a Michala Hrůzy s Nelly Řehořovou.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.csfd.cz