Bude Denisa Nesvačilová další vítězkou pořadu Tvoje tvář má známý hlas?

Bude Denisa Nesvačilová další vítězkou pořadu Tvoje tvář má známý hlas?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Denisa Nesvačilová, o které se už nějakou dobu ví, že bude v soutěži Tvoje tvář má známý hlas, to rozhodně nebude mít lehké. Vždyť soutěžit bude po boku Moniky Absolonové. Nic zadarmo jí nedají ani další soutěžící. Jak se s tímto tlakem vyrovná?

Denisa Nesvačilová to vedle dalších účinkujících nebude mít lehké

Ačkoliv je herečka Denisa Nesvačilová velice šikovné děvče, což nám ukázala v seriálu Slunečná nebo ve filmu Přes prsty, v zábavném pořadu Tvoje tvář má známý hlas jí na paty budou šlapat další skvělí účinkující.

Účast potvrdila zpěvačka Monika Absolonová, moderátorka Iva Kubelková, herec Saša Rašilov, herec Václav Kopta, herec Denis Šafařík, finalistka SuperStar 2021 Nikita Machytková a youtuber Martin Carev. Náročné zkoušení, dechberoucí proměny a živé vysílání... To vše může zamávat i se zkušenou herečkou.

V tiskové zprávě pro eXtra.cz už herečka trošku naznačila, z čeho má obavy. Sice zdůrazňuje, že se na pořad moc těší, protože bude plný skvělých lidí a pozitivní energie.

Zároveň však jedním dechem dodává, že by si nechtěla vylosovat například Freddieho Mercuryho nebo Lucii Bílou, protože to jsou pro ni legendy, kterým by nechtěla udělat ostudu. Na otázku, co jí na účast řekla rodina, se Nesvačilová rozesmála a krátce dodala – „mysleli, že jsem se zbláznila“.

Po prvotním šoku však přišly gratulace a ujištění, že si žádné její vystoupení ujít nenechají. Koneckonců, v pořadu budou mít hned dvě členky své rodiny. Kromě herečky Denisy Nesvačilové v něm uvidíte i její sestřenici Petru Nesvačilovou, která usedne v porotě.

Kromě absolutního soustředění bude Denisa Nesvačilová potřebovat i hlídání pro svého pejska Čestmíra, o to se postará její maminka.

Co Denisa Nesvačilová v Tváři předvede?

Denisa Nesvačilová je kráskou se vším všudy. To jí však nebude nic platné, pokud si vytáhne mužskou postavu a bude svou dlouhou zrzavou hřívu muset schovat pod paruku. Koneckonců, nejspíš tomu neunikne ani v případě ženských proměn.

Co by mohlo vyniknout, to jsou její dlouhé nohy. Mimochodem, pamatujete na to, jak Hana Holišová předvedla Beoncé a písničku „Single Ladies“?  Podobně by mohla divákům svou proměnou vyrazit dech také Denisa Nesvačilová. Že vystoupení rozhodně udýchá, o tom není pochyb.

Hana Holišová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Vždyť jednoho času dokonce trénovala volejbal, aby ve filmu Přes prsty vypadaly s Petrou Hřebíčkovou jako profesionálky.

Převezme Nesvačilová štafetu vítězů?

Pro svůj vzhled, zpěv i herecké výkony bude Denisa Nesvačilová jistě velkým favoritem. Ale to, zda její výkony budou stačit na převzetí vítězné štafety, je zatím ve hvězdách. Poslední vítězství zatím drží Hana Holišová a David Gránský, kteří oba zvítězili v poslední osmé řadě pořadu, která skončila na konci května 2021.

Přitom Hana Holišová by o vítězství nováčkovi Denise Nesvačilové mohla vyprávět. Právě ona totiž vyhrála úplně první díl Tváře, který byl odvysílaný v roce 2016. Vzhledem k řadě proměn, které Hana Holišová podstoupila, by mohla Denise Nesvačilové prozradit, jaké to je být v kůži Michaela Jacksona, Edith Piaf nebo Catherine Zeta-Jones.

Která proměna by Denise mohla sedět?

Diváci teď mohou jen hádat, která proměna by mohla Denise sednout ze všeho nejvíce. Koneckonců, může se ukázat, že nic není jednoznačné. I když by svým půvabem Denisa Nesvačilová seděla spíše na hudebními cenami ověnčenou zpěvačku Taylor Swift, paradoxně může bodovat a vítězit v zářném saku Elvise Presleyho.

Kromě velké zátěže, kterou na účinkování v soutěži bude muset vynaložit, má Denisa Nesvačilová velké štěstí. Podle Lindy Finkové, která v Tváři koučuje, je o účast v pořadu velký zájem, a to i proto, že má velmi vysokou úroveň.

Ať už tedy Denisa Nesvačilová skončí na jakémkoliv místě, už samotná účast pro ni bude zkušeností k nezaplacení. Kromě jiného má během účinkování v Tváři možnost poznat další slavné osobnosti, se kterými se ve svých projektech dosud míjela.

 

Zdroje: