David Faustino: Jak dnes žije herec, který se proslavil rolí Buda Bundy v sitcomu Ženatý se závazky

David Faustino: Jak dnes žije herec, který se proslavil rolí Buda Bundy v sitcomu Ženatý se závazky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sledování televizních seriálů je vděčnou odpočinkovou zábavou lidé po celém světě, těch u nás nevyjímaje. Některý seriál zapadne a už o něm nikdo za chvíli neví, jiný se proslaví více a diváci na něho rádi vzpomínají. Takovým dílem je americký sitcom Ženatý se závazky. Jak se vede herci Davidovi Faustinovi, který v něm ztvárnil roli nezdárného syna?

Životní role věčného panice

I s malou výškou lze udělat kariéru ve filmu. Své o tom ví spousta herců, o nichž se rozhodně nedá tvrdit, že jsou urostlí. Jedním z nich je i David Faustino (47) se svojí výškou 160 centimetrů. V seriálu Ženatý se závazky to však nebylo hendikepem, ale výhodou. Do seriálu nastoupil hned, jak se začala natáčet první série v roce 1987, kdy mu bylo třináct let, a vydržel v něm celých dlouhých deset let. Zahrál si roli věčného panice a líného syna Ela Bundy, Buda.

Účinkování v béčkových filmech

David Faustino pochází z rodiny, kde i další jeho příbuzní se pohybují v oblasti showbusinessu. Jeho otec je kostymér a bratři Michael a Randy jsou také herci. Svou první roli získal už jako tříměsíční miminko, do dnešní doby účinkoval ve 150 televizních filmech, seriálech a reklamách. Většinou tedy béčkové kvality. Ale i to je práce, tak proč to nevzít. Z těch známějších počinů se objevil také v seriálech Sběratelé kostí, Legenda Korry, Detektiv Nash Bridges, Taková moderní rodinka nebo Vincentův svět či Akta X.

Problémy se zákonem a neúspěšný rapper

Svou první roli získal už jako tříměsíční miminko, do dnešní doby účinkoval ve 150 televizních filmech, seriálech a reklamách.

V roce 2007 byl dle serveru allvipp.com David Faustino zatčen a vzat do vazby za kouření marihuany, případ byl ale odložen, protože chyběli svědkové. Pokoušel se také rozjet kariéru rappera, ale bez valného úspěchu. Rád o osobě říká, že pomohl rozjet kariéru hip-hopového zpěváka will.i.ama, vlastním jménem Williams Adams.

Která postava ze seriálu Ženatý se závazky se vám líbila nejvíce?

Zdroj: