Kvíz: Bláznivá hudebně zábavná show Ivana Mládka Čundrcountryshow

Kvíz: Bláznivá hudebně zábavná show Ivana Mládka Čundrcountryshow
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čundrcountryshow je show, ve které se snoubí zábava a hudba. Podstatnou část této taškařice tvoří písničky Ivana Mládka, který je hlavním moderátorem, zpěvákem i vtipálkem této show.

Čundr

Co to slovo znamená? Jít na čundr znamená sbalit si stan, nebo alespoň celtu, spacák, plynový vařič, ešus a nazout si pořádné boty a vyrazit do nádherné přírody lesů a strání. Bude potřeba překonat nějaké ty překážky, nástrahy nevyzpytatelného počasí a dokázat se dobře orientovat v mapách. Kdo to umí s kompasem, ten se v lese také neztratí.

Uvazovaní uzlů

Kromě lásky k turistice je dobré mít i zálibu v uvazování uzlů, protože to se může po cestě hodit. Když se někomu, nedej bože, přihodí nějaký úraz, hned je potřeba umět uvázat uzel ambulantní. Když se lidé přidají k vodákům, je zase potřeba umět uzel vodní.

Písničky

Písničky jsou v tomto pořadu z dílny Ivana Mládka, což je pochopitelné, když pořad sám moderuje a také jím provází. Písničky Ivana Mládka jsou plné humoru a vtipných slovních hříček. Pak tu jsou i písničky soutěžních kapel.

Sestava

Kromě postavy Ivana Mládka se zde objevují také jiné country kapely a stálí členové tohoto pořadu. Stálých členů je pět, a to včetně Mládka samotného. Ivan Mládek kromě svých písní srší v tomto pořadu také vtipy.

Soutěže

V pořadu probíhají soutěže. Jednou z nich je soutěž hudebních skupin, soutěž trampský pětiboj, soutěž o titul „Netvor 94“ atp.

Úspěšnost kapel

Úspěšnost kapel se měří decibeloměrem. Jedná se o zařízení, které měří hodnotu zvuku podle síly hluku, jenž diváci vydají poté, co kapela odehraje svou píseň.

Ověřte si své znalosti v následujícím kvízu:

Víte, že postava „Kalamity Jane“ je ztvárněna podle člověka „Calamity Jane“? Kdo to byl?

Calamity Jane

Svým jménem Matha Jane Cannary-Burke byla americká hrdinka Divokého západu, profesionální zvěd, přítelkyně Wild Bill Hickoka a proslavila se i potyčkami s Indiány. Byla považována na velmi dobrou jezdkyni na koni a také za šikovnou střelkyni.

Zdroj článku:
  • Autorský text