Zpěvačka Camila Cabello míří do filmového světa

Zpěvačka Camila Cabello míří do filmového světa
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kubánsko-americká zpěvačka nazpívala oblíbené hity, které se vyšplhaly na nejvyšší příčky. Nyní ale přesedlala a vrhá se do světa filmů. Kde se objeví a jaký úspěch sklidí?

Osobní život

Narodila se v Havaně, ale když jí bylo pět let, přestěhovala se s rodinou natrvalo do Miami, kde navštěvovala Miami Palmetto High School. Studium ale přerušila a věnovala se zpěvu.

Svou pěveckou kariéru započala v roce 2012, kdy se zúčastnila konkurzu do soutěže X Factor. S dalšími čtyřmi kamarádkami vytvořily skupinu, která dostala jméno Fifth Harmony. V soutěži obsadily krásné třetí místo a vydaly několik alb. Camila ale skupinu v roce 2016 opustila a vydala se na sólovou dráhu.

O rok později vydala svůj první singl s názvem Crying in the Club. Ve stejném roce vyšla píseň Havana, která se stala mezinárodním hitem a dostala zpěvačku na nejvyšší příčky světového žebříčku.

V roce 2018 zpěvačka oznámila své první světové turné a fanoušci vstupenky vzali hopem, všechny se během pár dní vyprodaly.

Slýchávat jsme ji mohli v animovaném rodinném seriálu Barbie: Život v domě snů z roku 2012, o dva roky později se objevila v komediálním televizním seriálu Předstírání.

Nová Popelka

Nový snímek s názvem Cinderella nabídne jak prvky komedie, tak trochu romantiky, ale i fantasy. Jak uvádí super.cz, nebude to ale klasický film, na jaký jsme o Popelkách zvyklí.

„V této adaptaci to není jen o princi a romantickém vztahu. Samozřejmě je to nedílná součást příběhu, ale tento film budou ženy milovat proto, že si tam hrdinka vybrala sebe a svou budoucnost, což je hlavní poselství. V tomto snímku jsou ženy těmi, které inspirují prince, aby změnil svůj život a byl lepším člověkem“, řekla čtyřiadvacetiletá Camila na tiskové konferenci.

Zajímavosti

  • Už od malička byla velkou fanynkou Taylor Swift, se kterou se později skamarádila a stala se součástí Taylor Swift's Reputation Stadium Tour.
  • Původně měla nazpívat písničku God is a woman, kterou známe od Ariany Grande.
  • V hudebním klipu Havana se Camila objevuje hned dvakrát. Ze začátku jako její staré já, které bylo velmi introvertní, později jako její nové já, které je díky soutěži The X Factor otevřenější a extrovertnější.

Zdroje: