Marie z Ulice zuří! Co všechno jí Blanka prozradila?

Marie z Ulice zuří! Co všechno jí Blanka prozradila?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už několik dní v seriálu Ulice sledujeme, jak se Blanka plácá ve svém trápení. O tom, že se zase napila alkoholu kvůli rozchodu s Luďkem, hádce s Adamem a ztrátě Evžena, už své mámě Marii řekla. To nejdrsnější odhalení ale teprve přijde.

Blanka promluví o svém nejhorším zážitku s Luďkem

Blanka svým démonům dlouhou dobu čelila úplně sama, než se konečně svěřila nejlepší kamarádce Veronice. Právě ta na Blance poznala, že znovu sáhla po lahvi, a rozhodla se na ni osobně dohlížet přímo v jejím bytě. Zatímco se o Blanku stará a snaží se jí zabránit v dalším pití, nešťastná přítelkyně se jí postupně svěřuje se vším, co se mezi ní a Luďkem doposud stalo, tedy téměř se vším. Teprve po příchodu Marie, která se zpočátku domnívá, že její dcera má jenom nějakou virózu, začnou vyplouvat na povrch nejpříšernější věci.

Blanka před mámou i Veronikou konečně prozradí, jakým způsobem se s Luďkem snažila rozejít a jak na to celé zareagoval. Že vlastně jejich rozchod vůbec nepřijal, naopak se s ní chtěl během hádky vyspat a – taky že vyspal.

Marie je vzteky bez sebe! Vyřídí si to s Luďkem?

V tu chvíli Marii i Veroniku zasáhne tvrdá realita. Luděk Blanku znásilnil! Ačkoli ona se hned pokusí závažnost situace zmírnit, Marie nezaváhá, zvedne se ze židle a rázně si to namíří rovnou k penzionu, kde Luděk dočasně přebývá. Hodlá ho neprodleně zabít za to, co její dceři provedl! Veronika za ní vyběhne z domu a přímo na ulici se ji pokusí přesvědčit, aby nepodnikala žádné unáhlené kroky. Marii ale v tu chvíli nebude řídit rozum. Ať si ji Luděk klidně zažaluje pro ublížení na zdraví! To Blanka by rozhodně měla podat trestní oznámení na něj.

Když už se zdá, že Veronika nezvládne rozhořčenou Marii udržet, objeví se u nich zničehonic Adam. Dokáže babička nasadit nevzrušenou masku alespoň před nic netušícím vnukem a předstírat, že je vše v pořádku? Nebo jí rupnou nervy a půjde si to s Luďkem skutečně vyřídit? Navrhne snad Veronika lepší řešení?

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text