Zafungují na Ditu básně Miloše Knoblocha?

Zafungují na Ditu básně Miloše Knoblocha?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po tom, co potkal Ditu, má Miloš Knobloch opět básnickou slinu. Ke smůle Ivy, Evy i Vítka to zatím nevypadá, že by si dal pohov. Naopak pro Ditu napsal dlouhou báseň, kde se jí vyznává ze svých citů. Básničku zapomněl v hospodě a přes Vítka se dostala k Ivě. Ta si jen posteskla, že by chtěla být jako Dita.

Miloš Knobloch si nenechá ujít jedinou příležitost, aby mohl Ditě recitovat básně 

Pozornost Miloše Knoblocha je prchlivá. Zatímco ještě nedávno přesvědčoval svou Evinu, aby s ním měla další dítě, jen se kolem něj mihla ženská sukně, už má zase svou veršovací náladu. A z toho pro Evu nekouká nikdy nic dobrého. Zatímco Justin, po které vyjel naposledy, byla vdaná, Dita je rozvedená samoživitelka. Navíc velmi atraktivní. Úplně by stačilo, aby ona o Miloše projevila zájem a nevěra by byla na spadnutí. Nebo je Miloš pouze psem, který nekouše? Ať už je to jakkoliv, zná Eva Miloše natolik dobře, že se schází s Ivou, aby o jeho inspirativní múze zjistila více. Iva ji ale moc nepotěší. Sama má totiž na Ditu pifku. 

Z atraktivní a vždy usměvavé Dity má Iva komplex. Ne jen Vítek, ale i Knobloch propadl jejímu kouzlu, a to se s ní jen krátce potkal v hospodě. Má opravdu Dita takové kouzlo osobnosti? Pokud ano, přeje si být Iva jako Dita!

Dita bude častým tématem u vína 

Když už nic ví, získá Iva díky Ditě alespoň dobrou kamarádku. S Evou se sejde u vína, aby spolu vyřešili Milošovu poblouzněnost. Z básničky, které Miloš Ditě napsal, Iva pochopila, že je z ní celý paf. Zatímco ji to šokuje, Evu to nepřekvapuje. Pro ni to jen znamená, že bude muset opět o trošku více přitáhnout řetězy, na kterých Miloše drží. Neznamená to však, že by ji Milošův zájem o Ditu netrápil. Jen v životě zažila mnohem horší chvilky. Například, když bojovala o přízeň své dcery Emy a dlouhou dobu to vypadalo, že se jí vztah obnovit nepodaří. Oproti tomu jsou Milošovy zálety maličkostí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text