Anna Kadeřávková z Ulice slaví dnes narozeniny

Anna Kadeřávková z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si na Rozinu Maléřovou? Vypadá to, že Morava, kde původně bydlela, ji brzdila, protože jakmile přišla do Prahy, rychle se rozkoukala, stala se modelkou, našla si přítele s exotickým vzhledem a s ním odjela do světa cestovat. Její představitelka Anna Kadeřávková v Ulici působila s roční přestávkou od roku 2014 do roku 2019. Víte, že herečka slaví 24. 7. narozeniny? 

Anna Kadeřávková jako Rozina Maléřová 

Herečka Anna Kadeřávková v Ulici už nepůsobí. Ale protože to není dávno, co ze seriálu dobrovolně odešla (v roce 2019), mohou si na ni diváci ještě dobře pamatovat. Herečka se rozhodla seriál opustit kvůli jiným projektům, kterým se chtěla věnovat.

Přitom už jednou na čas z Ulice zmizela, a to v roce 2017, kdy si dala roční pauzu. Diváci si mohou pamatovat na to, že se tehdy do Ulice nevrátila sama, nýbrž přivedla svou kamarádku Janu Rytířovou, se kterou se v zahraničí seznámila. 

Anna Kadeřávková a Daniel Sebastian Strauch, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Postava Roziny Maléřové byla jistě zajímavá a bavila diváky už od roku 2014. Do Prahy Rozina i celá její rodina tehdy přijela kvůli lepším pracovním možnostem pro rodiče. V Praze si nejdřív našel práci táta Maléř a později i Veronika. Pro Rozinu a jejího bratra Filipa to mimo jiné znamenalo změnit školu a zvykat si na nové školní prostředí. To nebylo jednoduché zejména pro Rozinu, která na gymnáziu zažila šikanu ze strany spolužačky Lucie Weberové.

Ta ji pod jiným jménem vypisovala přes sociální sítě a vytáhla z ní důvěrné informace. Rozinu šikana tehdy hodně zasáhla a v Ulici to bylo dlouho probírané téma. Později Rozina chodila s bratrem Lucie, který zahynul při autonehodě, když opilý sedl za volant. Bylo to zrovna v době, když s ním Rozina odmítla jet na chatu, a proto si to vyčítala. 

Ukázalo se, že je Rozina Maléřová světoběžnice

Na to, jak uťáple se Rozina Maléřová zprvu jevila, se později ukázalo, že je velká světoběžnice. Poprvé do zahraničí odjela v době, když si vyzkoušela práci modelky. Tam nasbírala zkušenosti, zlepšila angličtinu a našla nejlepší kamarádku Janu Rytířovou, která jí byla ve světě modelingu velkou oporou.

Později spolu Rozina i Jana bydlely a potkaly další kamarády. V zahraničí si Rozina našla přítele s exotickým vzhledem, se kterým napřed měla vztah na dálku.

Kvůli němu se rozhodla na čas odložit studium psychologie, čímž samozřejmě zklamala své rodiče. Cítila, že cestování, práce v zahraničí a poznávání nových kultur a lidí jí prospěje více než studium na vysoké škole. Velmi těžce to tehdy nesla její maminka Veronika Maléřová, která naplno pocítila, že jedno z jejÍch dětí už vylétává z hnízda.

V té době sama neprocházela nejlehčím obdobím, o to těžší to pro ni bylo. Postava Roziny Maléřové je tedy další z postav v Ulici, které v průběhu svého působení v seriálu prošly výraznou osobnostní proměnou. 

Zdroj článku:
  • Autorský text