Sladký život influencerky Anny Kadeřávkové, bývalé stydlivé hvězdy Ulice

Sladký život influencerky Anny Kadeřávkové, bývalé stydlivé hvězdy Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po zdravotní stránce se s ní život nemazlí. Lymská borelióza se neustále dokola hlásí o slovo a ztrpčuje této mladé herečce s andělským pohledem život. Anna Kadeřávková i přesto vystupuje tak, jakoby žádná nemoc ani neexistovala.

Za její pracovní nasazení jí proto patří obdiv. Velkou radost jí dělá dnes tolik populární influencerství, které jí zároveň přináší i solidní výdělek. Zkrátka člověk se nějak živit musí i přes útrapy spojené s nemocí, ať už ho provází jakékoliv zdravotní omezení. Pro Annu Kadeřávkovou je to navíc činnost, která má leccos společného s její profesí, a tou je herectví. Když tedy zrovna nenatáčí seriál či film, hraje si, baví a láká diváky, fanoušky a potenciální zákazníky na sociálních sítích.

„Jsem influencer.

Formou fotek a videí dávám jako herečka na Instagram své zážitky a sdílím s fanoušky materiály například z natáčení, z focení nebo ze všeho, co dělám. Zkrátka s lidmi on-line sdílím jisté procento svého soukromí. Je to pro mě zábava. Některé firmy mi platí za to, že jim propaguji určitou značku, takže mě to celkem slušně živí,“ představila Anna Kadeřávková svou influencerskou aktivitu portálu iDNES.cz.

Jednou z takových společností, se kterou Anna Kadeřávková spolupracuje a představuje jejich produkty, je například kosmetická značka Miss Sporty a její laky na nehty. Dlouhodobě rovněž propaguje výrobky oblíbené francouzské kosmetiky L'Oréal Paris, které svou krásnou tvář propůjčují světově proslulé herečky a modelky

Zkrátka s lidmi on-line sdílím jisté procento svého soukromí. Je to pro mě zábava.

Z jejích influencerských kousků předveďme třeba ten poukazující na důležitost třídění odpadu. Pravda, někteří fanoušci instagramového profilu Anny Kadeřávkové zcela nepochopili ten pravý význam tohoto videa a našli si v něm své.

Zdroj: