Americká herečka Emma Stone se stala poprvé matkou

Americká herečka Emma Stone se stala poprvé matkou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Emma Stone porodila. Oscarová herečka a její manžel, herec, scenárista a režisér Dave McCary se stali rodiči 13. března, ale tato zpráva byla několik dní přísně tajná. Dosud není známo, zda je prvorozené dítě chlapec nebo dívka.

Těhotenství utajené až do poslední chvíle

Herečka (32 let) a její manžel (35 let) se poprvé stali rodiči ve velkém utajení, a to natolik, že i americké bulvární plátky to objevily až několik dní po šťastné události. Emma a Dave ve skutečnosti nejsou nijak zvlášť sdílní na sociálních sítích, ani nevyhledávají pozornost novinářů a raději si chrání svůj soukromý život. Zejména nového člena rodiny hlídají tak důsledně, že na pohlaví miminka si budeme muset ještě počkat.

Až v posledních týdnech byla herečka vyfocená při pochůzkách ulicemi Los Angeles v černé kombinéze, ve které se ji rýsovalo velké bříško, které jasně ukazovalo, že je v pokročilém těhotenství. Nikdo netušil, že je tak blízko k porodu.

Emma Stone nikdy nekomentovala zprávy o těhotenství, i když některé zvěsti pocházely od lidí, kteří se pohybují v blízkosti manželského páru. Ema si těhotenství užívala a vždy měla v plánu se stát matkou. Herečka využila období izolace, kdy je omezené množství práce, a tak nepřišla ani o žádné důležité zakázky. Těhotenství prožila bez problémů, trávila hodně času pohybem v přírodě a u oceánu, který má velmi ráda. 

Příběh: Emma Stone a Dave McCary

Ačkoli si oba přejí udržet svůj soukromý život mimo pozornost, byl to Dave McCary, kdo odhalil zásnuby s fotografií zveřejněnou na Instagramu, na které Emma šťastně zobrazila prsten. Svatba byla nejprve odložena kvůli pandemii, poté se slavila tajně. Zprávu o těhotenství „odhalili“ Emminy paparazzi krátce před porodem, ale hvězda nikdy nezveřejnila žádné prohlášení.

 V jednom rozhovoru pro Elle herečka uvedla: „Když jsem byl teenager, myslel jsem si, že se nikdy nevdám a nebudu mít děti. Pak jsem vyrostl a moje perspektiva se změnila, teď se opravdu chci vdát a mít také děti “. První setkání s Davem se uskutečnilo krátce po rozchodu s kolegou Andrewem Garfieldem, známým ze Spider-Mana, se kterým měla Emma vztah v letech 2010 až 2015.

Stone je obecně považována za jednu z nejúspěšnějších a nejpopulárnějších hereček v Hollywoodu. Od června 2012 do června 2013 vydělala 16 milionů dolarů. V roce 2017 byla Emma mezi nejlépe placenými herečkami na světě s ročním výdělkem 26 milionů dolarů. Ve stejném roce byla časopisem Time také označená jako jedna ze 100 nejvlivnějších lidí na světě.

Od roku 2008, kdy její matka prodělala rakovinu prsu se herečka aktivně věnuje propagaci prevence proti tomuto onemocnění.