Největší seriálové pecky z 90. let

Největší seriálové pecky z 90. let
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Super hudba, skvělé filmy a geniální seriály. Devadesátá leta patří k nejoblíbenějším desetiletím. Především ty seriály, které se v tuto dobu zrodily, jsou jedny z nejlepších všech dob. Pojďme se tedy kouknout na výběr těch nejoblíbenějších.

Fresh Prince

Všechno na této show je nezapomenutelné: ikonická znělka, veselé a téměř podle vlastního života inspirované chování Willa Smitha a samozřejmě celá geniální rodinka Banksových, od zodpovědného strýce Phila až po vždy sarkastického sluhu Jeffreyho. Tento sitcom uměl kombinovat humor s vážnými tématy, a už v 90. letech řešil problémy spojené se životem Afroameričanů v americké společnosti.

Beverly Hills 90210

Teenagerské drama, takže žánr, který byl a je strašně často tématem seriálů, dostalo v 90. letech snad nejpopulárnějšího zastupitele všech dob: Beverly Hills 90210. Tento seriál vznikal mimo jiné kolem Iana Zieringa, který se později postaral o Žralokonáda a je dodnes označován jako poznávací znamení 90. let. Řešení různých témat – od vztahů přes rozvody až po drogy, těhotenství mladistvých atd. – obstál ve zkoušce času a je dodnes oblíbeným.

Kutil Tim

Tento sitcom točící se okolo Tima Taylora, jeho rodině a jeho opravdové lásce (kutilství) je jedním z nejzábavnějších tohoto období. Kdo z nás nemiloval jeho popichování Ala Borlanda, jeho hluboké konverzace se sousedem Wilsonem Wilsonem mladším (jehož obličej není nikdy vidět celý) anebo jeho komickou nešikovnost. Epizody, kdy má Tim na čele přilepené dřevo nebo kdy shodí na auto své manželky několikatunovou traverzu, zůstaly nám všem v paměti.

Přátelé

Co by byl takový seznam bez Přátel? Pravděpodobně nejznámější a nejoblíbenější situační komedie všech dob sleduje skupinu šesti přátel žijících v New Yorku. Tento seriál udělal z obsazení (Jennifer Anistonová, Courteney Coxová, Lisa Kudrowová, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer) světové super-celebrity. To i ukazují čísla aktuální sledovatelnosti. Seriál stále patří mezi ty nejsledovanější.

 

Zdroj: