Dnes v Ulici: Klímovi jsou nuceni opět překopat svou budoucnost a Karla situaci příliš hrotí

Dnes v Ulici: Klímovi jsou nuceni opět překopat svou budoucnost a Karla situaci příliš hrotí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodina Klímových je dobrým příkladem toho, jak by rodina měla fungovat. Když zkrátka manželé drží při sobě, dává to dobrý příklad i dětem. A když ustojí ztrátu miminka, ustojí všechno. Kdo situaci nejspíš neustojí, je Karla. Ta používá mozek vyšetřovatele a Kryštofa má pomalu za vraha.

Karla situaci hrotí a opět nemyslí na kluky

Místo, aby to už nechala plavat, Karla situaci až příliš hrotí. Na Kryštofa je protivná a ten se v její blízkosti opět zmenšuje. Je to nyní zase on, kdo může za nepohodu v domácnosti? Nejspíš jo. Karla je rozmazlená nána, o kterou se Kryštof vždy staral. To, že vlezla do postele s Jakubem, je jen její vina. To, co by teď měla dělat, je snažit se na článek v novinách od Jakuba co nejrychleji zapomenout. Ona jej však rozmazává. Vůbec se jí nelíbí, že její manžel vykopal jejímu milenci hrob. Už vůbec jí pak nevoní, že do toho zatáhl Bruna. Opět zahazuje rodinné štěstí a používá hlavu vyšetřovatele. To je ale pro její rodinu špatně. Už zapomněla, jak smutně jí na ubytovně bylo?

Tony na Kryštofa křičí, jestli nezešílel

Tony, který o hrobu pro Jakuba neměl ani tušení, situaci také nevidí vůbec dobře. Na Kryštofa křičí, jestli náhodou nezešílel, když tohle dělal. Také zapomněl na to, jak ho zranilo, když si jeho Dominika dopisovala se spolužákem. A ona si s ním vážně pouze dopisovala. To Karla Jakubovi do postele lezla opakovaně. Kdyby mu provedla tohle, nejspíš by udělal to samé. Vždyť právě on je bývalý kriminálník. I proto možná Dominika Kryštofovo provinění nevidí tak černě.

Iva řeší zamlklé těhotenství

Je neskutečné, jak umí osud zamíchat kartami života. Jen co se Iva s Vítkem přenesli přes těžké rozhodování, zda-li si nečekaně zplozené dítě ponechat, nebo jít na přerušení, už je to opět jinak. U lékaře se Iva dozvěděla, že miminku nebije srdíčko. A to se na něj tolik těšila! Není divu, že ji to úplně sebralo. Vítek k ní spěchá domů a dozvídá se tuto smutnou zprávu. Je mu to opravdu líto. To, jak celou situaci bere, svědčí o jeho charakteru. Ještě nedávno uvažoval o tom, že se vrátí do nenáviděné banky, aby finančně zajistil rodinu. Teď to možná ani nebude potřeba. Ale za jakou cenu?

U Klímů je opět všechno jinak

Nepříjemná situace zasahuje celou rodinu – Báru, Michala i Žofku, která je náhodou při tom, když se to všechno semele. Ve finále může být vše jen lehčí. Nemusí se nikam stěhovat, Vítek nemusí měnit práci, Iva se může do práce ještě více zakousnout. Jisté však vůbec není, zda-li se jim podaří vyplnit takto náhle vzniklý prázdný prostor. Přece jen, když už se na něco tak velkého začnete těšit, bude trvat dlouho, než se nadchnete pro něco jiného.

Zdroj článku:
  • Autorský text