Páteční Ulice 4450: Žofka si zase ublíží a Jirka Herman zvažuje výpověď v práci

Páteční Ulice 4450: Žofka si zase ublíží a Jirka Herman zvažuje výpověď v práci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
4450. díl Ulice bude kritický pro Žofku, která už neví, jak dál. Její matka ji teď doprovází i do školy a chce s ní všechno sdílet. Neustálý kontakt s ní je však pro Žofku neúnosný. Stejně neúnosná je i situace pro Hermana, který zvažuje, jak si zachovat svou čest. 

Jirka Herman se schází s Karlou, aby s ní probral výpověď v práci 

Jirka Herman byl nějakou dobu na horách a i když s ním Gábina chtěla jet, on ji odmítl s tím, že má teď více času raději trávit se Šimonem. To se koneckonců ukazuje jako dobrá rada. Když jsou spolu Gábina a Šimon sami, tak se jí Šimon opatrně vyptává, jak na holky. Přesně na to Gábina čekala! Tak moc chtěla se Šimonem sdílet jeho první lásku a už si myslela, že se toho nedočká. Ale přišlo to. Zdá se, že Šimon potřebuje i jiný, ženský úhel pohledu. Ale zpátky k Jirkovi. Tomu se za krátkou dobu nasbíralo tolik průšvihů, že už ani neví, jak z toho ven.

Co by se ještě mohlo uhrát je teď, po napadení Tomáška, nemilosrdně ztraceno. Jak by mohl být policistou někdo, kdo nedává pozor na svou zbraň, jezdí se zbytkovým alkoholem v krvi a ještě je k tomu násilnický? Jirka si je vědom, že jedinou možností, která mu zbývá, je dát výpověď. Karla mu to sice vymlouvá, ale sama nevěří, že by z téhle situace šlo vybruslit nějak jinak. 

Trestní oznámení, pro Hermana poslední hřebíček do rakve. Je výpověď řešení?
Trestní oznámení, to je pro Hermana poslední hřebíček do rakve. Je výpověď řešením? | Zdroj: TV Nova

Žofka už to nedává 

Také Žofka se cítí zahnaná do kouta. Kdo by to byl tušil, že jí nejlépe bude ve škole? Jedině tam je totiž z dosahu své matky. Ale teprve až tehdy, když usedne do lavice. Dušková si totiž usmyslela, že ji nově bude doprovázet do školy i z ní. Se svou dcerou chce od teď trávit co nejvíce času, ale Žofka její nadšení nesdílí. Nejradši by si dala od své matky klidně roční volno. To ona ji dohnala k tomu, že se znovu pořezala nůžkami na záchodě. Teď už pro to ale vybrala mnohem lepší místo, aby si toho Michal nevšiml. 

Zdroj článku:
  • Autorský text