Diskuze

Marečku, podejte mi pero!: Chyby a zajímavosti ve filmu

Film Marečku, podejte mi pero! zná snad každý. Mě osobně vždy potěší, když se na tento film mohu znovu podívat. Málokdo si ale všimnul chyb, které se v něm objevily. Patříte mezi nás také, nebo jste všímavější? Věděli jste o následujících zajímavostech o hercích či natáčení samotném?
Zpět na celý článek

Film Marečku, podejte mi pero! zná snad každý. Mě osobně vždy potěší, když se na tento film mohu znovu podívat. Málokdo si ale všimnul chyb, které se v něm objevily. Patříte mezi nás také, nebo jste všímavější? Věděli jste o následujících zajímavostech o hercích či natáčení samotném?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Vykrást cizí nápady, zesměšnit je a spojit je do filmu s hvězdným obsazením – Žhavé výstřely patří k filmovým lahůdkám
06.06.2024

Vykrást cizí nápady, zesměšnit je a spojit je do filmu s hvězdným obsazením – Žhavé výstřely patří k filmovým lahůdkám

Dobře natočených parodií moc není, ale film Žhavé výstřely se Jimovi Abrahamsovi povedl. Svou zásluhu na úspěchu má určitě především Charlie Sheen,...

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Už první dny se rýsuje pro jednoho ženicha peklo. Má nevhodné jméno a nehygienické vlasy
21.08.2024

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Už první dny se rýsuje pro jednoho ženicha peklo. Má nevhodné jméno a nehygienické vlasy

Na televizní obrazovky se žhavá reality show dostane 26. srpna, ale už dnes se můžete dozvědět mnoho zajímavých informací. Už teď si na platformě...

Ulice: Ve znamení radostných návratů, ale i smutných a mnohdy šokujících odchodů
08.07.2024

Ulice: Ve znamení radostných návratů, ale i smutných a mnohdy šokujících odchodů

Návrat postavy z minulosti, příchod nového hrdiny a odchod někoho oblíbeného, to jsou zásadní okamžiky, na které se v Ulici hned tak nezapomene....

Iva z Ulice: Snad změna účesu přinese i změnu dějové linky a z ufňukané, nesnesitelné Ivy se stane normální ženská
07.07.2024

Iva z Ulice: Snad změna účesu přinese i změnu dějové linky a z ufňukané, nesnesitelné Ivy se stane normální ženská

Hana Baroňová, představitelka Ivy Klímové z Ulice, už dlouho toužila po šmrncovní ofině. Dodává ale, že v seriálu bude vlasy nadále nosit stáhnuté...

KVÍZ: Taxík bavil Aleše Hámu více, ale uznává, že i Kde domov můj? má své kouzlo
10.09.2024

KVÍZ: Taxík bavil Aleše Hámu více, ale uznává, že i Kde domov můj? má své kouzlo

Tahle vědomostní soutěž asi není pro diváky, kteří v podobných pořadech vyhledávají hlavně napětí a drama. Je to spíš o poklidném pokoukání a...

Nezůstane jen u jedné návštěvy s Hanou. Vanda z Ulice se do kasina určitě vrátí
26.04.2024

Nezůstane jen u jedné návštěvy s Hanou. Vanda z Ulice se do kasina určitě vrátí

Měl to být zřejmě jednorázový výlet za účelem Hančina rozptýlení. Adrenalinový zážitek ale zanechá na Vandě nehezkou stopu, jak se dalo čekat....

Novinky z 20. sezóny Ulice: Milena se bude dceři montovat do těhotenství a Aničku čeká atraktivní sezóna
02.07.2024

Novinky z 20. sezóny Ulice: Milena se bude dceři montovat do těhotenství a Aničku čeká atraktivní sezóna

Na dalším Dni s Novou se fanoušci mohli potkat s představiteli Aničky, Miloše a Mileny z Ulice a dozvědět se, co si pro tyto postavy chystá...

Po stopách komika Bennyho Hilla, který bavil publikum přes čtyřicet let
03.08.2024

Po stopách komika Bennyho Hilla, který bavil publikum přes čtyřicet let

Známého komika, kterého mohl zastínit jen Mr. Bean, si připomeneme v komediálním pořadu To nejlepší z Bennyho Hilla. Za dob, kdy jsme se mohli v...

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Simona a Michal zaujali svým polibkem a i vztahoví poradci jim dávají velkou šanci
24.08.2024

Honeymoon – líbánky k nepřežití: Simona a Michal zaujali svým polibkem a i vztahoví poradci jim dávají velkou šanci

Na této dvojici je zábavné to, že Simona se i přes své mládí dokáže ovládnout a za každou cenu neprosazovat své nápady, přestože je přesvědčená, že...

Dnes v Ulici: Protistrana Ivě nabízí jen drobnou slevu, na kterou však s Vítkem nepřistoupí
09.05.2024

Dnes v Ulici: Protistrana Ivě nabízí jen drobnou slevu, na kterou však s Vítkem nepřistoupí

Iva je špatná. Byla rozhodnutá se s poškozenou protistranou domluvit po dobrém. Je ale vidět, že 300 tisíc korun jí rozhodně stačit nebude. S...