Zpověď Anny Fialové, která práci na minisérii Iveta označila za nejlepší roli, kterou kdy dostala

Zpověď Anny Fialové, která práci na minisérii Iveta označila za nejlepší roli, kterou kdy dostala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anna Fialová (26) má přes mladý věk už svou pracovní kariéru plnou úspěchů, přesto působí velice skromně, a když si ji moderátorka Tereza Kostková vzala do svého podcastu, tak zjistila, že ani rozhovorů tato vycházející hvězda ještě moc neposkytla.

Diváci a posluchači tak dostali jedinečnou možnost se o herečce dozvědět i něco z jejího života, když přijala pozvání do Blízkých setkání. A samozřejmě byla řeč i o práci, a především o seriálech, které Anna Fialová v nedávné době natočila pro Voyo.

Jak prozradila, je v současné době v centru pozornosti a není na to zvyklá ani připravená a nikdy si tuto situaci nepředstavovala. Velký zájem fanoušků, který v současné době prožívá, je pro ni novinkou.

Ani po oblíbeném seriálu Vinaři z roku 2014, kde ztvárnila Julču Vlčkovou, nebo po účinkování v reality show Tvoje tvář má známý hlas, se její popularita nezvedla tak, jako se to stalo v poslední době, kdy Voyo během poměrně krátké doby nabídlo divákům hned dvě minisérie s Annou Fialovou, vnučkou Karla Fialy, kterého si všichni pamatují pro roli Limonádový Joe. Řeč je o seriálech Guru a Iveta.

Podle mladé herečky by na ni její slavný dědeček Karel Fiala byl patřičně pyšný, protože jí vždy přál úspěch a byl nadšený z toho, že má pokračovatele rodové herecké tradice.

Anna v roli Ivety Bartošové, zdroj: TV Nova

O roli Ivety Bartošové

Anička se přiznala, že když dostala nabídku na roli Ivety, upřímně se zhrozila, protože si uvědomila, že je to hodně velká zodpovědnost jednak vůči Ivetě a její památce, ale samozřejmě i vůči divákům a samotnému životu. Už po pěti minutách s režisérem Michalem Samirem však pochopila, že jde o výjimečný projekt, poctivý, lidský a především nebulvární. Dojem na ni udělala i režisérova příprava a chuť do práce.

Anička také dodala, že jde o nejlepší práci, jakou kdy dělala, a to ze všech hledisek. Hodně se bála, jak bude příběh přijat diváky, a neměla tušení, jak moc velkou pozornost na sebe strhne. Obdivuje pětiletou přípravu režiséra minisérie, který neponechal nic náhodě a vše do posledního detailu připravil. Nakonec to mladá herečka považuje za čest, že mohla tuto roli vytvořit.

Vše, co během natáčení prožívala, bylo dle jejich slov velmi citlivé a niternější, než si možná diváci uvědomují.

Na její roli je určitě znát, že osud zpěvačky prožívala, a podívanou, která není založená na bulvárních senzacích, které popovou hvězdu pronásledovaly celý život, diváci ocenili.

 Zdroj: Instagram

Zdroj článku: