Život je třeba žít. Dávka energie v podání Reginy Razlové v seriálu ZOO

Život je třeba žít. Dávka energie v podání Reginy Razlové v seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak zamotá Běla (Regina Rázlová) životy rodiny Roklových? A zamotá hlavu ještě někomu dalšímu?

Regina Rázlová, životem zkoušená česká herečka, se po několika letech a trápeních vrátila k herectví. Nejprve se představila v seriálu Slunečná, kde hrála Boženu, maminku Lídy Vackové. Teď ji můžeme vidět znovu, a to v seriálu Zoo, kde hraje energickou Bělu – maminku ředitelky Zoo.

Dá se očekávat, že tato tak trochu živelná postava to v seriálu pořádně roztočí, což se ukazuje už v prvních chvílích, když Běla navštíví zoo. Jako matka ředitelky si to zamíří rovnou do výběhu velbloudů, aby si s nimi udělala selfie. To se samozřejmě silně nelíbí chovateli, a tak ji odvede k ředitelce, kde dojde k rodinnému shledání matky s dcerou. Marie Roklová se netváří příliš nadšeně a pošle svou mámu domů. To, že nebude jen tak sedět koutě, dokazuje Běla hned vzápětí.

Tentokrát však přichází se záměrem své dveří pomoci. Nelení a zrealizuje akci, díky které se jí podaří zachránit Zoo před šíleným a kýčovitým plánem Lubora a starosty. Nasnadě je otázka, zda bude i v průběhu času Marii pomáhat, anebo jí život i malinko zkomplikuje. Ukázalo se totiž, že Běla netuší, jaké spory mezi sebou mají Marie s Vojtou. Dá se však předpokládat, že jako milující babička nebude nadšená, až zjistí pravdu. A jako energetická a rázná osoba se bude nejspíš snažit dát vztahy v rodině do pořádku. Uspěje a zvládne zachránit už tak křehké vztahy, anebo to nakonec ještě zhorší? Nezbývá než doufat, že vše kolem rodiny Roklových nakonec dobře dopadne.

V životě Běly se však objevuje ještě jedna neznámá. V Zoo totiž poznává sympatického a svobodného Josefa Hrušku (Dušan Sitek). Regina přiznává vzájemné sympatie, avšak také tvrdí, že nejde o žádnou lásku. Je ale možné, že to osud zařídí jinak a mezi Bělou a Josefem bude něco víc? Slušelo by jim to spolu, nemyslíte?

Zdroje článku: