Do seriálu ZOO nastupuje populární zpěvák a herec Tomáš Klus. Bude to pro Sid náhrada za Adama, který se vydá do světa?

Do seriálu ZOO nastupuje populární zpěvák a herec Tomáš Klus. Bude to pro Sid náhrada za Adama, který se vydá do světa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Prima si dává záležet, aby s odchodem dvou oblíbených postav (Burešové a Urbana) dokázala divákům nabídnout jiné zajímavé postavy a Tomáš Klus bude rozhodně želízkem v ohni. Sympatický písničkář s podmanivým hlasem přivede k obrazovkám své fanynky.

Představí se jako Filip Janda a v ZOO se ukáže právě v okamžiku, kdy se konečně Adam (Šimon Bilina) dá dohromady se Sid (Michaela Pecháčková). Možná tak romantická idylka bude trochu narušena. Jak to vypadá, Filip se nebude tvářit tak utrápeně jako Adam a navíc, jak Prima prozradila, Adam na čas vyklidí pole.

Pojede totiž do Amazonie, kde bude asi zkoumat oblíbené hady. Bude tak tisíce kilometrů daleko a Sid je mladá a lásky potřebná.

Filip Janda není jen tak ledajaký zaměstnanec, ale je to legenda. Vyhrál totiž na olympiádě v moderním pětiboji. Jenže popularitu, kterou mu úspěchy ve sportu přinesly, nezvládl. Stal se závislým na automatech a propil si manželství. To skončilo rozvodem a jeho život v troskách. Rozhodl se prodat své medaile, peníze dal na charitu a začal novou životní etapu jako fotograf v Zoo.

Na rozdíl od Adama, bude mít Sid na očích a ti dva si už od prvního okamžiku padnou do oka. Jestli z toho nakonec něco bude, to se necháme překvapit. Filip má však pověst neodolatelného svůdníka a Sid nebude určitě jeho jedinou obdivovatelkou.

Michaela Pecháčková a Tomáš Klus, zdroj: FTV Prima

Představitel Filipa se k roli dostal možná trochu přes Šimona, se kterým se potkává v divadle. Ten si atmosféru na natáčení moc pochvaloval, a tak když přišla z televize nabídka, Klus neváhal a roli přijal.

Nejvíce ze všeho oceňuje, že mu postava byla „ušitá na míru“. Pětiboj je mu blízký a jeden čas hodně vášnivě fotil, hlavně v době, kdy cestoval po Indii.

V Zoo zatím nenatáčel a začínal v seriálu prací v ateliérech, tak už se moc těší, až se dostane mezi zvířata, kam chce vzít své děti.

Podle toho, co Klus prozradil, bude nejvíce natáčet s Pecháčkovou, se kterou se seznámil těsně před natáčením.

 „Myslím, že jsme si sedli. Jsme kompatibilní, co se týká humoru, a to je pro mě důležité. Mám ho docela specifický a Míša to chytla,“ usmívá se Klus.

 

To, že si tihle dva sedli, potvrzuje i Míša, která je ze spolupráce s Tomášem nadšená. „Tomáš má velký smysl pro humor a jsem ráda, že jsme si sedli. Nebo co vám vlastně řekl on?“ směje se seriálová Sid. „Jsem ráda, že mám štěstí na parťáky před kamerou, ať se to týká Šimona Biliny, nebo teď Tomáše.“ A jak to tedy tihle dva budou mít? „To vám přeci nemůžu prozradit. To nejde, ale jediné, co řeknu, je, že Sid bude Filipa hodně řešit s Viky. Neustále jí bude po telefonu referovat.

Tomáš Klus na sebe prozradil, že je praktikující buddhista a kvůli třem dětem vstává už v pět ráno, aby všechno stíhal. Zorganizovat si čas na natáčení tak nevidí jako problém. Perličkou je, že seriál vůbec nezná, nikdy se na něj nedíval a je rád, že si může na všechno udělat názor až během natáčení.

Tomáš Klus a Vanda Hybnerová, zdroj: FTV Prima
Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek