Kdo je tajemným milencem Míny, který se jí nechce vzdát?

Kdo je tajemným milencem Míny, který se jí nechce vzdát?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mína Veselá je v seriálu ZOO trochu kontroverzní postavou, člověkem, kterému nelze stoprocentně věřit, má řadu skrytých tajemství a všem kolem sebe něco neustále nalhává. Mínu v seriálu výborně ztvárnila mladá talentovaná herečka Natálie Halouzková. Co před námi ale Mína ukrývá za tajemství?

Mína pracuje v ZOO, v kavárně v místním infocentru a je přítelkyní sympatického Máry, majitele baru. Mára je typ muže, který by pro svou přítelkyni udělal první poslední. Mínu z celého srdce miluje a nechce si přiznat, že by to měla Mína jinak. Charakter Míny je však trochu odlišný…

Jednoho dne se v kavárně v zoo objeví starší muž s kyticí květin, které jsou určené právě pro Mínu. Mína chce zabránit pomluvám před ostatními kolegy, a tak z počátku tvrdí, že vůbec netuší, kdo onen muž je a co po ní chce. Ten se však nevzdává a Mínu v práci, ale i v baru jejího přítele stále navštěvuje. Nakonec si Mína vymyslí, že se jedná o jejího finančního poradce Davida Macháčka, se kterým teď něco intenzivně řeší. Divákům je však stále jasnější, že se jen o poradce opravdu nejedná.

Mína se totiž s Davidem schází i v soukromí a neustále od něj dostává drahé pozornosti, například náramek či pozvání na luxusní večeři. Mína to tedy hraje na obě strany a schází se jak s Markem, tak s Davidem. Přátelům kolem Marka to začíná být již podezřelé, on však stále nosí růžové brýle na očích a nevěru Míny nechce vidět a slepě jí věří.

Jednoho dne však Viky přistihne Mínu s Davidem a rozhodně si to nenechá pro sebe. Nakonec vše Markovi řekne, ten se ale na ni rozzlobí a přestane s ní komunikovat. Obviní ji z toho, že Mínu nemá ráda a dělá mu to schválně. Jemu samotnému to ale začne vrtat v hlavě a Mína musí přiznat pravdu. Večer přijde i s Davidem k Markovi do baru a tam se před Markem s Davidem rozejde.

Bude Markovi tento důkaz stačit, nebo nakonec otevře oči a uvidí, jaká Mína ve skutečnosti je? Ono i s penězi, které jí pravidelně posílá pro její nemocnou maminku, to nakonec není tak, jak mu Mína řekla. Vydrží jejich vztah i tuto další lež? To vše se dozvíme již po letní prázdninové pauze!

Zdroj článku:
  • Autorský text