ZOO: Soudce je homosexuál? Co to znamená pro vztah s Jitkou?

ZOO: Soudce je homosexuál? Co to znamená pro vztah s Jitkou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Navzdory všem pokusům se Jitce zatím nepodařilo Petra svést. Čím to může být? Sexuální koučka má jasno – soudce Kříž je homosexuál! O tom ale Jitka pochybuje, zvlášť poté, co jí Petr prozradí pravdu o své bývalé milence Alex.

Co na soudce platí? Jitka hledala pomoc u Viky

Jitka Hrnčířová našla v pohledném a perspektivním soudci Křížovi okamžité zalíbení. Vzhledem k tomu, jak galantně a mile se k ní choval, usoudila, že ani ona mu není úplně lhostejná. Netušila však, jak to navléknout, aby se mu trochu přiblížila. Co by mu udělalo radost? Jak by si ho mohla získat?

Recept na úspěch hledala u Viky, přesněji řečeno ji od rána do večera obtěžovala telefonáty a žadonila o rady. Netřeba zdůrazňovat, jak moc to Viky pilo krev, ale protože byla Jitka zároveň milá a přátelská, nechtěla ji hned odmítat a kazit jí u Petra všechny šance. Proto jí přešila šaty, aby byly co nejsvůdnější, a také se uvolila vzít děti ven, aby hrdličky měly čas pro sebe.

Sexy šaty a víno – proč Petr zpanikařil?

Málokdo by Jitce odolal, když se oblékla do těch nádherných a sexy šatů a otevřela pro Petra lahev dobrého vína. Dala víc než jasně najevo, že by ráda udělala další krok, ale to ho vyděsilo, protože mu najednou tak moc připomínala milovanou Alex! Raději proto poslal naléhavou zprávu Břéťovi, aby ho přišel vysvobodit. Jitka si to vyložila jako projev nezájmu a nevěděla, jak by měla postupovat dál. Nadále se snažila Petrovi naznačovat, že o něj stojí, vyhledávala chvíle, kdy by mohli být o samotě a lépe se poznat. On se k ní choval zdvořile a přátelsky, ale s jistým odstupem.

Když muž neokukuje ženu, musí být gay

Jitka usoudila, že na to musí odjinud, a přivolala si na pomoc kamarádku, zkušenou sexuální koučku. Ta se vypravila za Petrem do kanceláře v oblečení tak vyzývavém, že už to snad víc nešlo. Břéťa na její hluboký výstřih a krátkou sukni reagoval okamžitě, ale Petr všechny ty žhavé přednosti záměrně přehlížel. Nedal nijak znát, že by na něj přitažlivá žena zapůsobila. Koučka, jež se pokládá za neomylnou odbornici, si to vyložila jediným pro sebe přijatelným způsobem – Petr musí být gay!

S tímhle závěrem se také svěřila Jitce, které se tomu vůbec nechtělo věřit. Petr má přece dvě děti, byl ženatý a nedávno chodil s Markétou. To podle koučky ale nemuselo nic znamenat.

Alex? To má být Petrův bývalý partner?

Petrovi navíc mezi řečí uklouzlo jméno Alex a Jitka samozřejmě hned zpozorněla. Dospěla k názoru, že se jedná o mužské jméno, a s jistou ostražitostí se na něj Petra zeptala. Ten jí vysvětlil, že Alex byla jeho milenkou.

Byli spolu vlastně jen krátce, navíc se odstěhovala do Los Angeles, ale přesto na ni občas pořád ještě myslí. Nechtěl to Jitce říkat, aby si o něm nemyslela něco špatného. Jeho upřímnost ocenila, nicméně ji zaráželo, že kamarádka Viky jí o existenci Alex neřekla ani slovo. Snad tak učinila proto, že nechtěla probírat a šířit Petrovy osobní záležitosti. My ostatní ale dobře víme, proč se Viky o své sestře nerada baví…

Zdroj článku:
  • Autorský text