ZOO: Jak se sblíží Viky s Petrem

ZOO: Jak se sblíží Viky s Petrem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaký je vztah mezi Viky a Petrem? Dokáží si k sobě najít cestu a trochu se sblížit, anebo zůstane Viky jen chůvou pro jeho děti? 

Není překvapivé, že to soudce Petra Kříže na začátku táhlo k Lady X. Krásná a tajemná dáma, která výborně zpívá, je lákadlem snad pro každého muže. Taky proto má Lady X tolik fanoušků. Navíc se tváří jako nedobytná ledová královna a odmítá jednoho nápadníka za druhým. Není tedy divu, že Petrovi zamotalo hlavu, když o něj projevila trochu zájmu. A jako Alex si mezi sebou ona a Petr v průběhu vzájemného poznávání vytváří určité pouto.

Eva Burešová jako Viky nebo tajemná Lady X v seriálu ZOO, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jenže pravda je taková, že Alex neexistuje, a tak jediný, kdo cítí skutečné city, je Viky. A její sympatie k Petrovi se prohlubují čím dál víc. Kouzlo Alex je v tajemnosti, jenže Viky má mnohem větší zbraně, než tuší. Soudce Petr Kříž totiž nemá nic raději než svoje děti. A s těmi má Viky jedinečný, krásný vztah. Je toto cesta, díky které získá Viky srdce pana soudce? Minimálně je to příležitost trávit více společného času. A všichni jsme si všimli, že toho Viky a Petr mají mnoho společného. Od záliby v hudbě až po lásku k přírodě. Má to ale jeden háček – a tím je Markéta.

Těžko se můžete s někým sbližovat, když máte vedle sebe svou přítelkyni. Ale to se brzy změní! Markéta bude muset odjet na pracovní cestu, a tak bude mít Viky jistě mnoho příležitostí se s Petrem sblížit. Co spolu s dětmi podniknou? Dosud to vypadá, že Petr vnímá Viky čistě jako chůvu svých dětí. I když je pravda, že jisté náznaky sympatií mezi nimi byly. Například když od ní dostal oblíbenou desku anebo když spolu trávili nějaký čas s dětmi na chatě v lese. To už je ale nějaká doba. Dokáže si Petr vůbec představit, že by mohl mít s Viky nějaké jiné vztahy než ty pracovní? Zatím možná ne, ale věříme, že si brzy uvědomí, že je Viky ta pravá! 

Zdroj článku:
  • Autorský text