ZOO: Mína – žárlivka, která podvádí

ZOO: Mína – žárlivka, která podvádí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdy konečně přijde Marek na to, že Viky měla o jeho partnerce od začátku pravdu? Krásná zrzka Mína, kterou si nejlepší kamarád hlavní hrdinky seriálu ZOO doslova hýčká, se začíná ukazovat v jiném světle než doposud. Jak to nakonec mezi nimi bude?

Milenec, který zamíchal karty

Vztahy jsou vždy komplikovanou záležitostí, to by mohl Marek Rokl ze seriálu ZOO, jehož představitelem je populární herec Štěpán Benoni, jednoznačně potvrdit. Jeho nejlepší kamarádka Viky. kterou hraje Eva Burešová, se snaží svému kamarádovi od začátku ukázat, že vztah s jeho partnerkou Mínou –⁠ tu ztvárňuje Natálie Halouzková –⁠ není tak úplně upřímný. Marek je typ partnera, který by pro svou partnerku udělal vše, byť má také své chyby.

Toho si ale Mína neváží a za Markovými zády se setkává s jiným mužem. A nejen to! Už dlouhou dobu má seriálová postava Natálie Halouzkové stálého milence, kterým ohrožuje svůj vztah s Markem. A protože si závažnost svého jednání do jisté míry uvědomuje, pokusila se iniciovat s milencem Davidem rozchod. Ten se však postavil razantně proti a je otázkou, jak dlouho se podaří Míně svůj druhý vztah před Markem tajit. A co víc, jaké následky to bude mít, až se Marek o všem dozví.

Herec Štěpán Benoni jako Marek Rokl v seriálu ZOO, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Mína si zahrává s ohněm

Postavu Štěpána Benoniho, který je coby Marek Rokl tím největším sympaťákem seriálu ZOO, pravděpodobně nečekají v blízké budoucnosti hezké chvíle. Je jen otázkou času, kdy se nad jeho vztahem s Mínou začnou stahovat mračna. Jakožto velmi atraktivní žena, která si je vědoma svých kvalit, je Mína neustále v kontaktu s milencem Davidem. A jak to vypadá, konec jejího vztahu s ním je v nedohlednu.

Na druhou stranu by však nedokázala zkousnout, kdyby její partner jevil náklonnost k jiné ženě. Pro Marka, pro kterého jsou vztahové záležitosti velmi citlivé, bude prozření o Mínině dvojím životě velkou ránou. To by mu však někdo musel informaci o jeho rivalství s Davidem sdělit. Jak to tak vypadá, Mína se k tomu zatím nechystá. Je ovšem někdo další, kdo by mohl Markovi celou pravdu říct? To se teprve uvidí, jasné ovšem je, že pokud se Mínina nevěra provalí, s Markem a ostatně i s Viky to pořádně zamává.

Zdroje článku: