ZOO: Jak se Kamil bude mstít?

ZOO: Jak se Kamil bude mstít?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak Kamil zareaguje, když zjistí, že mu Viky přebírá zákazníky? Dokáže zkomplikovat život i Alex a ohrozí její vztah s Petrem? 

Ještě když Viky s Kamilem randila, asi ji ani ve snu nenapadlo, jak se to mezi nimi nakonec pokazí. Z velké lásky a budování společné firmy až na samé dno. Skončila totiž sama, okradená o podíly z firmy a s hromadou dluhů, které na ni Kamil hodil. A to není všechno. Kamil se jí totiž snaží škodit dál. Teď zrovna prostřednictvím jejího jména získává zakázky na designové zařízení několika bytů. Zákazníci, kteří si vyžádali práci právě Viktorie Janečkové, ani netuší, že Viky už s Kamilem dávno nespolupracuje.

Kamilem vyrobený nábytek je však hluboko pod očekávanou kvalitou, a tak jsou zákazníci často nespokojeni. Když se pak dozvídají o tom, že byli oklamáni, neváhají a své zakázky ochotně předávají skutečné Viktorii Janečkové. Jenže to se samozřejmě nelíbí Kamilovi, který tak přichází o slušné kšefty. A protože to je zkrátka padouch, hned vymýšlí, jak se Viky pomstít. Bohužel má dlouhé prsty a zastraší všechny možné řemeslníky, se kterými by mohla Viky spolupracovat. Ani to mu ale nestačí k jeho spokojenosti, a tak se snaží škodit Viktorii i v osobním životě. A protože ví, že Lady X je právě Viky, mohl by jí velmi zavařit i u pana soudce Petra Kříže.

Naštěstí pro Viky, Kamil zatím neví o sázce mezi Alex a Markétou. Avšak vzhledem k tomu, že mu Markéta pomáhá v jejich soudním sporu, je pravděpodobné, že se to brzy dozví. Prozradí Markétě pravdu o Alex anebo si vymyslí něco zákeřnějšího? Je jisté, že ani jemu by nevyhovovalo, kdyby se Viky se soudcem sblížila, a tak si můžeme být jistí, že se ji pokusí potopit. Jak dlouho se mu ještě bude dařit ničit Viky život? A kdy dojde taky na něj? Jak se říká, karma je zdarma. Tak doufejme, že se vše Kamilovi vrátí i s úroky! 

Zdroj článku:
  • Autorský text