Eva Burešová ze ZOO vyzdvihuje sílu kamenů a těší se na nový muzikál

Eva Burešová ze ZOO vyzdvihuje sílu kamenů a těší se na nový muzikál
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbená herečka Eva Burešová je v jednom kole. Sice na čas zmizí ze seriálu ZOO, ale zase se vrátí, jak ostatně sama potvrzuje na jeho oficiálním profilu na Instagramu. Do té doby se může věnovat spoustě jiných věcí, třeba sbírání kamenů. Od března 2023 navíc zazáří v muzikálu The Bodyguard.

Viky zmizela ze ZOO, ale vrátí se

Eva Burešová se s rolí svérázné Viky Janečkové na nějakou dobu rozloučila v 64. epizodě seriálu ZOO, nazvané Osudová otázka. Viky se dlouho trápila kvůli nešťastné lásce k soudci Petru Křížovi, který i s dětmi odletěl do Lucemburku. Už to vypadalo, že se milenci víckrát nesetkají, ale pak se Petr zničehonic objevil v Markově baru, aby Viktorii vyznal lásku a pozval ji k sobě do Lucemburku. Po chvilce váhání ho Viky nadšeně políbila a objala.

Její příběh se tak dočkal šťastného završení, tedy alespoň prozatím. Eva Burešová se totiž v budoucnu do ZOO zase vrátí, což potvrdila v příspěvku na Instagramu daného seriálu. Jak si užívala prozatím poslední natáčecí den? „Samozřejmě, že jsem to ráno, kdy jsem měla poslední natáčecí den, o tom, že něco končí, přemýšlela. Dotočila jsem, ale jen na chvíli, a jelikož jsem věděla, že můj odchod není definitivní, tolik jsem to neprožívala.“

Navíc se neloučí tak úplně, jelikož ZOO nadále pravidelně sleduje i z pohodlí domova. „Mám to moc ráda, jsem fanynka, která je stále v obraze. Navíc, vrátím se, takže to bylo naprosto jiné loučení, než bylo ve Slunečné. Tam jsem si uvědomovala, že si naposledy oblékám svoji kostkovanou košili, dojím kozy... U ZOO vím, že tam zase za chvíli budu.“

Kameny pro ochranu i potěšení

I bez seriálu ZOO má Eva Burešová hodně co dělat. Koneckonců je maminkou dvou dětí, která se snaží skloubit rodinný život s četnými pracovními nabídkami a zajímavými koníčky. Věděli jste třeba, že také sbírá kameny? Z pestrobarevných drahokamů a minerálů čerpá sílu, ochranu a energii nebo jimi jen potěší oko. Má malou, nicméně hezkou sbírku, jejíž část si můžete prohlédnout na jejím Instagramu.

Slavná zpěvačka s osobním strážcem

Eva Burešová má řadu zájmů i talentů. Není jen nadanou herečkou, ale také zpěvačkou s krásným hlasem, jak se fanoušci seriálu ZOO mohli mnohokrát přesvědčit. Koneckonců tam ztvárnila roli tajuplné barové zpěvačky Lady X, kterou po odletu do Lucemburku nahradí v nejnovějších dílech Anička Novotná coby Lady Y.

Kromě toho jste Evu Burešovou mohli vidět např. v show Tvoje tvář má známý hlas, kde excelovala coby Madonna nebo Michael Jackson. Že Eva čeká miminko, oznámila mimochodem právě tam, a to během dojemného duetu s Přemkem Forejtem.

V budoucnu si Evin hlas budete moci užít rovněž prostřednictvím nového muzikálu The Bodyguard, vycházejícího ze slavného filmu s Kevinem Costnerem a Whitney Houston. Eva zde získala právě hlavní roli Rachel Marronové a objeví se po boku Hynka Čermáka. Hudební divadlo Karlín chystá premiéru na jaro 2023, tak si ji nenechte ujít. „Je to úžasné. Nádherné. Jsem neskutečně šťastná a vděčná. Jsem ráda, že se opět vracím do svého domovského divadla @hudebnidivadlokarlin, kde jsem už od svých 15 let,“ říká k vysněné roli Eva Burešová.