Vzpomínáte na duet Lady X a Petra Kříže? Koukněte na video

Vzpomínáte na duet Lady X a Petra Kříže? Koukněte na video
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Eva Burešová přivádí diváky k šílenství. K televizním obrazovkám je přikovala už coby Týna Popelková a chladné je nenechává ani jako Viki Janečková, tedy znovu hodná holka, která má ale tentokrát dvě tváře. Osud jí do cesty přivedl sympatického soudce, který ovdověl a na své děti zůstal sám. Tomu Viki hlídá děti a zároveň ho zbavuje smyslů coby vášnivá Lady X. Pamatujete na jejich společný duet? 

Není vůbec těžké se do Lady X zamilovat

Že není vůbec těžké se do Lady X (herečka Eva Burešová) zamilovat, o tom by mohla vyprávět postava Pavla Kříže (herec Robert Urban). Ten pracuje jako soudce, a jelikož jeho život postrádá jiskru, chodí po večerech alespoň do music baru, kde se mu o potěšení, aniž by to tušila, stará tajemná mladá zpěvačka, která během svých vystoupení ze své totožnosti neodhalí víc, než by musela.

Kvůli škraboškám, výraznému líčení a extravagantnímu oblečení ji nikdo nepoznává. To má také Lady X v úmyslu. Její pravé jméno je Viki Janečková a přes den se věnuje šití a hlídání dětí. Nepotřebuje, aby o ní ostatní věděli, že zpívá v baru. A nepozná ji ani soudce Pavel Kříž, kterému hlídá děti. Ten se do ní zamiluje, přitom pravá Viki Janečková v jeho srdci místo zpočátku nemá.

Lady X má to, co Viki nemá – šmrnc, špetku vášně a tajnosti. Právě napůl zahalená tvář, paruka a  výrazné líčení je maskou, za kterou se schovává a kterou sem tam také využívá.

Jako Lady X se totiž mnohem více odváže, může flirtovat a koketovat, zkrátka dělat věci, které by v reálném životě nikdy nedělala. Tak může zapomenout na své každodenní starosti.

Společný duet Lady X a Petra Kříže diváky dojal 

Láska Viki Janečkové k soudci Petrovi Křížovi, který zpočátku ani neví, že existuje, je jako vystřižená z románů červené knihovny. Proto se není čemu divit, že diváci doslova šílí, když se ti dva ocitnou v bezprostřední blízkosti na pódiu a zazpívají si romantickou píseň Changes.

Blízké pohledy, lichotivé úsměvy a hlavně parádní výkony Evy Burešové a Roberta Urbana, o kterém do té doby jen málokdo tušil, že tak hezky zpívá, diváky jednoduše dojaly. 

Zdroje článku: