ZOO: Dokáže Sid zjistit, co se stalo Adamovi?

ZOO: Dokáže Sid zjistit, co se stalo Adamovi?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaká tajemství skrývá sympatický Adam Hruška? Jak dlouho vydrží odolávat Sid Aničce Novotné a prozradí ji nakonec něco víc o svém životě? 

Adam Haďák Hruška a jeho životní trable zajímají ne jednu fanynku úspěšného seriálu Zoo. Pojďme se tedy podívat na některé skutečnosti z jeho života. Adam si prošel mnoha těžkými životními situacemi. Ať už to byla rodinná tragédie anebo zlé chvíle ve válce v Afghánistánu. Vše vedlo k tomu, že se nakonec uzavřel před lidmi.

A své soukromí si ostražitě hlídá! Kromě jeho dědečka Josefa Hrušky o něm nikdo ze zaměstnanců zoologické zahrady nic moc neví. Samozřejmě o něm kolují nějaké povídačky, ale většina z nich je dost přibarvená. A tak to ze začátku vypadá, že se toho o postavě Adama Hrušky moc reálného nedozvíme.

Jenže pak se v pavilonu hadů objevuje Sid Anička Novotná a jako správná zvědavá a tvrdohlavá žena se začíná Haďákovi dostávat pod kůži. Adam je rázný a už od začátku je na Aničku tvrdý a zlý. Ona se ale nevzdává a snaží se s ním sblížit. Okolnosti nahrávají Anně a kvůli nedostatku zaměstnanců spolu musí pracovat, a tak se často ocitají v různých situacích, které je sbližují.

A přestože ji Adam stále od sebe odstrkuje, a to i po té, co se po společném adrenalinovém zážitku s nosorožci políbí, nenechá se Anička odradit a trpělivě hledá cestu k jeho srdci.

Je patrné, že i Adamovi se Anička líbí, a tak je otázkou času, kdy mezi nimi začnou padat zábrany. Jestli ale Adam nakonec otevře své srdce a pustí Aničku až do temných zákoutí své mysli anebo si pro ni nachystá nějakou drobnou lež, to se teprve uvidí. Jisté je, že to mezi nimi jiskří a určitě to neskončí u jedné pusy. A vypadá to, že je Anička jediná, komu by se mohlo podařit zbořit Adamovy hradby.

Co všechno se bude muset ještě stát a jaké překážky bude muset Sid překonat, aby se dozvěděla pravdu o jeho životě? Nebude to mít jednoduché, ale ona to určitě nevzdá a nakonec Adama přesvědčí, aby své karty odkryl a svěřil jí svá tajemství! 

Zdroj článku:
  • Autorský text